14 תשובות
אני הבאתי דורדוראנט ולקחו לי אותו
לי לא אבל הם לקחו להרבה, גם דורדוראנטים
לא רצו שהיה משהו כזה שם
לא שזה איזה משהו אבל לקחו דאודורנטים אז כיאילו הגיוני שיקחו בושם
הגיוני שלקחו, הם היו אמורים להחזיר לך את זה את היית צריכה לבוא אליהם לקחת בסוף ההופעה
שואל השאלה:
באתי אליהם בסוף ההופעה אבל הם אמרו שכל הדברים שהם לקחו מהאנשים הם במקום מסויים על הרצפה ומן הסתם שכשבאתי לשם הבושם כבר לא היה שם כי מי לא יקח בושם של אריאנה גרנדה שפשוט שוכב על הרצפה?
זה מבאס רצח וזה באמת הרס לי את כל היום
אנונימית
אהה וואי לא ידעתי שזה ככה ממש חא פייר ומבאס
שואל השאלה:
לגמרי מסכימה
אנונימית
איכ למה הם לקחו לך
ולמה השאירו על הרצפה
הם חייבים לך את ה 300 שח דחוף!!
שואל השאלה:
רציתי להגיד משהו על זה אבל אין לי למי ואני לא חושבת שיש לי זכות לבקש מהם 300 שקל על הבושם לצערי. אם הייתי יכולה כבר מזמן הייתי עושה את זה אבל גם החברות שהיו איתי וגם ההורים שלי אמרו לי שאני לא יכולה לעשות דבר כזה... הייתי ככ עצבנית כשהם עשו את זה זה ככ נוראי ולא פייר שדווקא לי הם לקחו את הבושם ולבערך 50 אלף או לאדעת כמה אנשים לא לקחו להם.
אנונימית
באמת מבאס, אבל בכללי לא כדאי להביא בושם יקר למקומות. עדיף שתשתמשי בבושם היקר בבוקר ובשאר היום בדברים יותר זולים ופחות שבירים. יכול להיות שלקחו אותו בגלל שהוא דליק או משהו.
שואל השאלה:
הייתי מגיבה ככה גם אם זה לא היה בושם יקר. הם לא אמרו שאסור להביא בשמים אז מן הסתם שלא ידעתי - אם הם היו אומרים על זה משהו ברור שלא הייתי מביאה איתי בושם. חוץ מזה - כל בושם הוא דליק, למה דווקא לי לקחו אותו ולמלא אחרים השאירו?
אנונימית
^זה מוזר שלקחו רק לך.
שואל השאלה:
^לגמרי מסכימה. למרות ששמעתי שלקחו לעוד כמה אנשים אבל היו עוד מלא חוץ מאיתנו אז זה לא פייר.
אנונימית