7 תשובות
כן
מי ששמר אותך באנשי קשר
נראלי שרק אנשי קשר
ואפשר לעשות שלא יראו שזאת אני??
כן אבל יד אפשרות בהגדרות לdelete synced contacts שזה בעצם למחוק אנשי קשר מסוכרנים באפלקציה

וגם להסתיר מספר טלפון
מי ששמר אותך באנשי הקשר
כן
בעדכונים שלהם ישלח שהצטרפת
כן אנשים מהאנשי קשר שלך