4 תשובות
כדי למנוע משתמשים כפולים
לא, זה בשביל למנוע את זה שיפתחו משתמשים כפולים.
אף אחד לא רואה את המספר שלך,רק למערכת יש גישה לזה.
אף אחד לא יכול לראות את זה מלבד המערכת שזה כמה אנשים בודדים שאחראים פה.
הם עושים את זה בשביל שלא יהיה משתמשים כפולים ובשביל שאם תעשי משהו מאוד בעייתי אז הם יוכלו להשתמש בזה.
כדי שזה ימנע ממשתמשים לפתוח משתמש כפול.
ולא.