התמונה ברשיון Creative Commons
3 תשובות
אפשר לחתוך פירות לריבועים (אפרסק\ שזיף\בננה\אגס)
ולשים עם אשל והרבה סוכר ולערבב, אפשר להוסיף גם גבינה לבנה או חלב.
את אותו הדבר אפשר גם עם תותים.

אפשר לקחת גם פתי בר ולמרוח שוקולד על אחד ולעשות סנדוויצ'ים כאלה של פתי בר עם שוקולד למריחה.

אם את אוהבת חלווה אז אפשר לפורר חלבה עם גבינה לבנה זה גם טעים.
או לערבב גבינה עם שוקו זה יוצא כמו מעדן שוקולד.
http://www.mevashlim.com/Tag/17100003.asp

זה מדהים לדעתי!:

http://www.ifeel.co.il/page/12727

בתיאבון ובהצלחה ;)
את יכולה להכין מתכון שאני מאוד מאוד אוהבת.
זה רוגלך רק שהוא ממלווח.
את לוקחת חתיכה אחת של מלווח.
ומפשיר אותו עד שאת מרגישה שהוא רח.
לאחר מכן את מורחת עליו ממרח שוקולד שאת אוהבת נוטלה או שחר (אני מעדיפה שחר).
ואז את חותכת אותן לשמונה חתיכות עם סכין של פיצה.
ואת מגלגלת אותם (אם את רוצה את יכולה גם להשאיר אותן פתוחות, זה מאוד טעים בעיניי)
ואז את מכניסה הכל לתנור מכוונת ל-180 מעלות ומשאירה אותם בתנור ל-12 דקות.
ואז את מוציאה אותם אוכלת.
תהני:)
אולי תאהב גם את: