3 תשובות
יש אפשרות להגביל את זה
כל אחד שיש לו את הקישור יוכל להצטרף , אבל יש אפשרות לאפס את הקישור ואז יש קישור חדש להצטרף לקבוצה , ואם אתה שולח את הקישור החדש למישהו אז הוא יוכל להצטרף
בעיקרון מי שיש לו תקישור יכול להצטרף אבל אתה יכול לעשות בהגדרות שכל משתמש חדש יהיה חייב אישור מנהל