3 תשובות
שואל השאלה:
??
אם התכוונת ערוץ לא שלך, אפשר לחסום את האופצייה שסרטונים מאותו ערוץ יופיעו
אם הכוונה לערוץ שלך מהטלפון אחר, יש כפתור שכתוב בו "מחק ערוץ(או משתמש) זה"
אם לזה התכוונת