5 תשובות
ניצלתי, תמיד אפשר יותר אבל הספקתי לא מעט
ניצלתי רק חלק ממנו
בדיחה טובה בן אדם
סתם הפעם האמת קרו לי הרבה דברים שזה מאוד מפתיע, אננבעצמי עוד צריכה לעכל חלק גדול מהם. ואחד מהדברים אפילו זה לא טיסה לחול!
לשתף?
טוב אז זה התחיל בכמובן חצי חופש אולי שלא עשיתי כלום, הייתי בבית אבל זה הרגיש שכן ניצלתי אותו כי עשיתי דברים שאני אוהבת.
יצאתי לכמה מקומות עם המשפחה בהתחלה, איקאה, ים, מסעדות, ועוד כמה.
היו לי אימונים ממש טובים גם (כדורשת)
הייתי בכמה מפגשים עם כמה אנשים שאני מכירה וזה גם היה אחלה.
דיברתי קצת עם המשפחה המורחבת גם נפגשנו איתם כמה פעמים.
ב-18 ליולי זה היה היום הכי קשה שאי פעם היה לי. החתולה שלי נפטרה. (היא כבר הייתה במצב ממש לא טוב והחלטנו להרדים אותה)
לא אפרט זה ממש קשה פשוט.
מכאן כבר ההתקפים שלי החמירו והיו בתדירות גבוהה יותר (גם לפני זה כל החופש היו לי כמובן רק לא כתבתי פה)
כמה ימים אחרי ה איכשהו קצת יצאתי שוב מהבית כמה פעמים לסתם בילויים כאלה עם המשפחה.
כמה ימים אחרי זה אולי שבועיים מקסימום בסוף יולי אז יצאתי למחנה קיץ בפעם הראשונה, של עשרה ימים וזה היה מטורף ממש כל כך הרבה חוויות טובות וגם כמה בודדות שהיו מאוד מורכבות, כמעט טבעתי ברצינות באחד הימים האחרונים. לא אפרט.
אחרי המחנה מסתבר שקיבלתי קורונה ועוד מלא ילדים גם יצאו עם קורונה משם, ואז התחיל שבוע שלם או קצת יותר שממש הרגשתי חרא, אפילו הייתי במיון ביום שישי והיו לי כמה התקפים רציניים.
עכשיו זה יותר טוב ואני אפילו התחלתי את העבודה של מתמטיקה, יש איזה קורס שאני אלך אליו משבוע הבא כנראה אם ארגיש יותר טוב, מקווה שלא מדבקת יותר, השבוע לא יכולתי ללכת.
וזהו בעיקרון, יש עוד מלא דברים קטנים שלא כתבתי כאילו כל מיני בילויים משפחתיים ויציאות וכאלה דברים.
אבל בשבילי זה ממש מטורף כאילו תראו כמה כתבתי אני לא חושבת שבשנים קודמות הייתי כותבת כל כך הרבה על תקופה של חודשיים

תודה שהסכמת :)
לא ניצלתי כלום הייתי כל היום בטלפון
נראלי שכן.. אני עמוסה ברמות ואני מנצלת את הזמן