2 תשובות
אם את עושה מחק לכולם אז נמחק גם לה.
זה עובד רק על הודעות שאת שולחת ובפרק זמן מסויים
זה עובד רק על הודעות שאת שולחת ובפרק זמן מסויים
רק אם את עושה מחק לכולם, אם את עושה רק לך אז היא רואה את ההודעות עדיין