את יכולה לעשות קצפת גם עם אינסטנט פודינט וניל, וזה יצא לך כאילו הקצפת בטעם וניל.
ניסיתי וזה נורא טעים... גם על פנקייק, לא רק על קאפקייק.
נ. ב: אם את באמת רוצה שהקאפקייק יצא לך יפה, תקני בצק סוכר ותכיני ממנו קישוטים. (לא חייב ביד, גם קורצנים זה בסדר)
כן זה יהרוס כי אי אפשר להקציף ביצים על עוד משהו שהוא לא סוכר, חוץ מזה קצף ביצים לא בריא ומביא מחלות אם הא לא אפוי, אפשר לקבל סלמונלה ועוד... בכל מקרה אני ממליצה יותר על שמנת מתוקה ואם אין אז שוקולד.. יותר עדיף מביצים..
אני לא בטוחה אם זה יהרוס את הקרם,
אבל נראה לי שעדיף לעשות את הקרם של האינסטנט פודינג, לא?
פעם קודמת שאני הכנתי קאפקייקס שמתי מעל בצק מרשמלו...
אולי תאהב את: