2 תשובות
אם הוא חבר שלך אתה לא יכול ( חבר חבר )
אבל תוכל לחסום אותו מראש ואז לא תוכל לתקשר איתו והוא לא יכול לראות אותך או שתפתח חשבון אחר
פעם זה היה רלוונטי, מקווה שגם עכשיו: אתה יכול להוסיף אותו בהגדרות חברים/פרטיות לקבוצה שנקראת restricted. אחר כך - תבחר בתמונה בה אתה לא רוצה שיראה שאתה מתויג שהתמונה חשופה לכולם, חוץ מלקבוצה זו. תוכל לבדוק בטיימליין אם הוא רואה את זה בפרופיל שלך או לא
באותו הנושא: