5 תשובות
אפשר לבטל בהגדרות
אפשר לבטל בהגדרות של הפרטיות
יש אפשרות להוריד את זה בהגדרות, אבל אז אתה גם לא רואה אם אחרים מחוברים
אפשר לבטל
יש לזה הגדרות