3 תשובות
כששומרים כזה לוחצים פרופיל
משתמש > נכנסת לתקייה > שלוש נקודות (בפינה למעלה) > ערוך תקייה > פרסם תקייה/שמור אותה פרטית
לחיצה ארוכה על התיקייה ואז על העיפרון הזה שאומר לערוך, שם תהיה לך אפשרות להפוך לסודי ואת יכולה להחליט אם להפעיל או לכבות אותה