55 תשובות
אנטישמיות.
אבל למה להכליל?
הם שונאים את כל הדתות אבל את היהדות בדגש
^^די כבר את יודעת שהוא יגיד שהוא לא מכליל אז למה לשאול
אנונימית
רובם שונאים בגלל אנטישמיות אבל לא כולם בהכרח
"למה המוסלמים" לא נשמע כמו הכללה?
^^ואת יודעת טוב מאוד שהוא לא התכוון להכליל אז למה
אנונימית
הם מקנאים בנו
תכלס האיסלאם והנצרות הם חיקוי של היהדות
מאיפה לי לדעת אני מכיר את הבן אדם?
תקראו מה כתוב על היהודים בקוראן
שהם בוגדים ותככנים ורמאים ובגדו במוחמד הנביא ומוחמד בעצמו טבח ביהודים לכן הפלסטינים צועקים הרבה פעמים חייבר חייבר יא יהוד על שם יהןדי חייבר שמוחמד טבח ושבגאולה העץ יצעק שיהודי מתחבא מאחוריו בשביל שהמוסלמי יהרוג אותו ותבינו
אנונימית
מאז יציאת מצריים עד היום
כול הדתות וכל העמים כאחד מקנאים בעם ישראל בזכות הניסים שהיו רואים שקורים לעם אחד וזה עם ישראל.
כשראו שכך זה קורה העמים המציאו לעצמם את הדתות
הכל מעותק מהתורה שלנו.
אנונימית
^^ איך ממצאים דת חדשה בגלל העם שאתה מקנא בו?
מחפיש אותו בדת שאתה כותב.
ממש ככה
אנונימית
אין דבר כזה "המוסלמים".

כל מוסלמי הוא אינדיבידואל.
אני לא שונאת אותכם חיים שלי
א-נ-ט-י-ש-מ-י-ו-ת
וקנאה
בגלל הסכסוך הישראלי פלסטינאי
חחח על מה המינוסים
לא כל המוסלמים שונאים יהודים ולא כל המוסלמים שונאים נוצרים זה כמו שלא כל היהודים שונאים מוסלמים או נוצרים ואותו הדבר לגבי הנוצרים
אז יש כאלה ויש כאלה
כי אצלינו האמת


עצם קיום האמת הוא קוץ לדרך השקר
כל הדתות והעמים בעולם שונאים את בני ישראל כי אנחנו נבחרנו והם לא יכולים להשלים עם זה אז מנסים להרוג אותנו
זה הכללה
שנאה כלפי אנשים מדתות אחרות קיימת וכשהיא קיימת זו שנאת חינם

יש גם יהודים ששונאים מוסלמים-
האם זה אומר משהו על היהדות? לא
האם זה אומר משהו על כל היהודים? לא

זה לא כולם בקיצור וזה לא רק מוסלמים, אני מאמין שיש אנשים כאלו מכל דת.
בגלל המלחמה לא?
חיים שלי אני עכשיו עברתי לגור במדינה מוסלמית ואני גאה לספר שנולדתי בישראל וגדלתי עם יהודים, מתלהבים מזה לא שונאים אותי❤
אנונימית
למעשה באיסלאם דווקא היהדות נחשבת הדת שהם הכי פחות שונאים כי מבחינתם היהודים היו עם הספר לכן היו להם יותר פריבילגיות מנוצרים או בני דתות אחרות (לא איסלאם).
זה הערבים של ימינו שפשוט שונאים את ישראל והיהודים, זה לא שדת האיסלאם מחנכת לשנאת היהדות ספציף.
^^חיכיתי לתשובה הזאת
תודה לך
אני שונא שכותבים פה הכללה ומתנשאים על הרבה דברים ע"י המילה הכללה, אין דבר כזה מוסלמי אוהב יהודי הם רעים ובחיקוי שלהם כתוב שאנחנו זבל והמיץ של הזבל. והנה בשביל הלא מכלילים גם אם יש יהודי שמוסלמי אוהב אותו כמה כאלה יש? רק אולי כמה חסידי אומות עולם ועוד כמה אנשים. למה יהודים שונאים מוסלמים? כי הם העתיקו את דתינו והרסו אותה ומתעללים בנו יום יום באנטישמיות שמתבאטת פיזית ומילולית.
עריכה: שוב אני אני אגיד לא כולם רעים אבל כל הדעה הכללית שלהם ממש רע ליהודים.
^^^*
^^אני לא רעהה
נעלבתי
לא אישי, זה העדה שלך. אמרתי יש טובים אבל זה נדיר.
אחי אין כזה דבר יש כזה דבר חסדי אומות העולם הבנת !!
כי הם אומרים "שלקחנו להם את ישראל"
וגם עוד מלא סיפורים שלנו והם קינאו בנו אז הם שונאים אותנו
קנאים בכמויות אבל
ממש לא נכון, קודם כל, יש מוסלמים ששונאים יהודים כמו שיש יהודים ששונאים מוסלמים, זה תקף לכל דת ללא שום הבדל.
מהם המניעים לשנאה? כל אחד וסיבתו האישית.
האם כל המוסלמים שונאים יהודים? ממש לא, יכולה להגיד בלב שלם בתור ילדה לאבא מוסלמי שהדת לא משחקת תפקיד כמעט בכלל.
ובתור אחת שנמצאת בתחום הרפואה שהרוב המכריע מכלל הצוות הוא מוסלמי אנחנו מטפלים ביהודים ברמה הכי מקצועית ואמפתית שיש, יהודי כמוסלמי, אתם לא יכולים להגיד כזה דבר.
מאותה הסיבה ששאר העולם שונא אותנו אנטישמיות
זה לא הדת, אלא התרבות והחינוך שגורמים לשנאה כלפי אחרים וכדי להצדיק את זה הם משתמשים בדת, למרות שזה לא בגלל הדת אלא כי הם כאלה.
זה לא רק אצל מוסלמים, אלא אצל כל שאר הדתות, העמים ואצל אלה שגם לא מאמינים באף דת.
בגלל הסיכסוך הישראלי פלסטיני, וזה לא נכון שכולם שונאים אותנו. ישראל ביחסים טובים עם אזרבייג'ן וטורקמניסטן ששניהן מדינות מוסלמיות
זה לא נכון!
א. הם שונאים את שאר הדתות, איך יודעים את זה? לפי הקוראן צריך להשמיד את מי שמאמין לכמה אלים או לפסל
ב. רוב מי שהולך לפי מה שצריך ללכת אצלהם הוא שונא ציונים ולא את כל היהודים, כלומר רק מי שגר בישראל ומי שבעד ישראל (כן כולל השמאל ששונא את המדינה וגר פה)
ג. מי שבעד להרוג את כל היהודיך אלו הקיצונים שהם הולכים לפי זה שכתוב שצריך להרוג את מי שלא מאמין באיסלם אבל לא הולכים לפי זה שאנחנו עם הספר


(וגם בגדול יש אנטישמיות בעולם וזה לא כזה חדש)



וגם היה לי חבר שעלה מאיראן (כן כן זו שמאיימת על השמדת המדינה) והוא אמר ששם מכבדים יהודים, הנה דוגמא אמיתית למה שכתבתי ב-ב
אנונימי
דבר ראשון אי אפשר להכליל את כל המוסלמים כי יש גם כאלה שבעד שלום וזה ממש כמו שלא כל היהודים שונאים מוסלמים...

אם הם שונאים אז סביר להניח בגלל שאנחנו לקחנו מהם שטח ( אם אלו מוסלמים שגרים בארץ ישראל או בפלסטין) וגם תמיד יהיו כאלה שסתם יהיו גזענים כי באופן כללי הדת שהכי נוגדת את האיסלם זאת היהדות בגלל שאנחנו מאמינים באלים שונים ובספרי דת שונים ( אצלנו התנך ואצלם הברית החדשה)
אנונימית
במילה אחת-
אנטישמיות
כמו בכל קהילה רחבה, גם בקרב המוסלמים יש אנשים ששונאים יהודים ואנשים שאינם שונאים. אין ספק שקיום הסכסוך הישראלי-פלסטיני והמאבקים הדתיים במזרח התיכון השפיעו על התפתחות של קהילות מוסלמיות בכל העולם והביאו להצמדת חלק מהן לאפשרויות פוליטיות ודתיות שמנסות להתנגד לכוח היהודי או למערכות דתיות אחרות.

אך חשוב לזכור שזה לא רק על המוסלמים או כל קבוצת דת ספציפית להיות חושפת לאלימות או לפיגועים בשל דעות שונות. הרוב המכריע של המוסלמים ושל אנשי הדתות האחרות מתנהלים בצורה שלומית ומבקשים לגדל את ההבנה והכבוד הבין דתי שביניהם ובין הדתות השונות.
זה לא המוסלמים ששונשאים זה קומץ פוליטיקאים, שזו העבודה שלהם לשנוא ולהפיץ שנאה. גם רוב היהודים לא שונאים מוסלמים אבל די הרבה חברי כנסת שונאים בלי סיבה.
לשנוא קהילה שלמה זה דבר שגוי ורע ובכללי שנאת חינם לא תורמת.
^למדנו מהיטלר
אל תדבר שטויות. הם שונאים את כל הדתות שהן לא אסלאם. ואתה יודע מה? הם שונאים את כל הזרמים שהם לא הזרם שלהם.
^^^^די כבר עם התשובות פוליטיקלי קורקט שאתה לוקח מchatgpt, רוב המוסלמים הם פראי אדם
אנונימי
אנטישמיות וקנאה
^^לא, כי רוב המוסלמים הם אנשי משפחה שחיים בתת תנאים ואין להם כוח לוויכוחים אם בכלל יש להם אינטרנט להתווכח.
מי ששונא זה אולי הממשלות המוסלמיות שברוב המוחלט של המקרים לא משקפים את הקהילה.
וזה בגלל הקיצוניות הדתית של הממשלות האלו ובגלל זה הפרדה בין דת למדינה רצויה בהחלט, וזה לקח שצריך להילמד בישראל כדי לא להגיע למצב באפגניסטן.
האנשים שם מסכנים וסובלים והם לא עשו שום דבר לאף אחד. והם לא שונאים אף אחד, הם רק רוצים שהבנות שלהם ילכו לבית ספר בלי להיאנ* בדרך.
^^"פראי אדם"
שתוק.
^אה סליחה, שוודים
מאז ההגירות של המוסלמים לאירופה הכל שם נהיה עם אחוזי פשע גבוהים בהרבה, כולם יודעים מאיפה זה בא
אנונימי
זה לא בהכרח המוסלמים, זה ארגוני טרור
אנונימי
בכללי לא כולן, אבל זה או אנטישמיות או קנאה
וואי באמת אנשים כמה מחסור בידע, כאילו מה זה החרא הזה ממש אחת החברות הכי טובות של ישראל היא מדינה מוסלמית. (אזרבייג'ן)
אולי יש פה בלבול בין מוסלמים לערבים אבל גם ערבים כמובן לא כולם שונאים אותנו.
המהגרים באירופה ברחו מהבית שלהם בגלל מלחמות ואסונות טבע שהותירו את מקום מגוריהם בלתי ראוי למחייה, והיו צריכים לעזוב הכל ולהתחיל מחדש במקום שהם לא מכירים ולא דוברים את השפה.
הסבים וסבתות שלך לא סיפרו לך כמה קשה היה להתחיל הכל מהתחלה כשעלו לארץ?
רק שלמהגרים האלה אפילו מזוודה אחת בקושי יש, ובגלל היותם מיעוט, ובגלל שהם חיים בעוני פשע זה דבר בלתי נמנע כתוצאה מכך. והפיתרון הוא להשקיע ולעזור, בטח לא להפיץ שנאה. חמלה ורחמים, לא כעס ונאצה.
בגללך
אנונימי
לא כולם וגם לא רובם
לא להכליל