2 תשובות
ככל שתתנגדי ללחץ ולתחושות גוף יותר. זה יהיה יותר גרוע.
תשחררי. תגידי לעצמך - אוקיי, אני עכשיו בלחץ מהמבחן, זה מתבטא בכאב בטן, בגוף כואב, בכל מה שאת מרגישה כרגע בגוף, וזה בסדר. את יודעת שזה לחץ , זה לא יכול לפגוע בך באיזושהי צורה... את לא בסכנה. זה פשוט לא נעים. תשחררי. גם אם יכאב לך במבחן, זה בסדר. זה כאב נסבל ולא מסוכן. והוא יעבור לאט לאט.
תגידי לעצמך כמה פעמים את זה. במקום להתנגד ולהילחץ מזה כלכך, אני יודעת כמה זה קשה, הייתי שם כמה פעמים בחיים. אבל פשוט תזכרי לנשום עמוק, לקבל את התחושות האלה. את יכולה לעשות את המבחן הזה גם כשיש לך את ההרגשה הזאת בגוף , כי שוב - זאת רק החרדה. זה לא מחלה זה לא איזה וירוס בבטן. זו רק החרדה. וזה יעבור. וברגע שאת תתמודדי עם הלחץ הזה ותראי שזה לא פוגע בך את לא תפחדי ממנו והוא יעלם בפעמים הבאות הרבה יותר מהר
תנשמי עמוק, תלכי לשתות מים ותחזרי לישון עם מחשבות שאת טובה ויכולה ושיהיה בסדר, אפילו תעצרי רגע ממש להגיד את זה לעצמך ואז תלכי לישון.
סומכת עלייך שתצליחי, את לא צריכה לפחד :)