6 תשובות
לא
לא אבל נראלי שפעם אמרו שאפשר לחסום ואז זה נעלם
אי אפשר
לא
רק במידה ואת מוחקת את המשתמש שלך כל הצ'אטים שקיימת יעלמו לעיני אחרים