3 תשובות
אפשר להיכנס להגדרות וללחוץ על הפסק שיתוף
אבל זה נועל את הטלפון ל24 שעות
או פשוט להגיד להורה
וואי איזה חרא דבר האפליקציה הזאת
אנונימית