10 תשובות
קשה
זה לקחת סיכון
אבל תצאי בסתר
שמעי החבר שלי בא ממשפחה חרדית, אני חןזרת בתשובה ואנחנו כבר שנה ביחד והמשפחה שלו קיבלה אותי באהבה ואני עושה אצלהם חגים ושבתות ואני אפילו נמצאת אצלו בבית כשהוא לא נמצא. אל תפחדי מזה דבר ראשון. דבר שני אם את רוצה חבר כי זה נראה לך מגניב אז פשוט אל תעשי את זה, אם את רוצה במטרה אמיתית למצוא מישהו ולבנות איתו עתיד יש מלא דרכים אבל לדעתי לפני כל זה קודם כל תשתפי את ההורים שלך! :)
שואל השאלה:
הייתי רוצה אבל בחיים לא היה לי חבר ואני גם לא מכירה הרבה בנים אז אני לא יודעת איך להכיר מישהו
אנונימית
שואל השאלה:
ההורים שלי לא יסכימו בחיים הם ממש נגד זה אבל אני גם לא גרה אצל ההורים אני גרה אצל דודים ואני רוצה מישהו ממש לא בקטע מגניב אני באמת רוצה מישהו לבנות איתו חיים אבל אני לא יודעת איך להכיר
אנונימית
בת כמה את? אולי אני אוכל לעזור לך, תשלחי לי הודעה
שואל השאלה:
אני בת שש עשרה
אנונימית
את מבית דתי ממש כאילו? כי אני מבית דתי וההורים שלי ממש רוצים שתיהיה לי חברה..
בכל מקרה מוזמנת לפרטי אני אנסה לעזור לך
לכולם יש יצר...מתגברים עליו על ידי תפילות ושיעורי אמונה
גם אני ממשפחה חרדית ואני רוצה חברה... אבל צריך לקחת בחשבון שזה צעד קיצוני מאוד עם סיכונים רבים, לכן שאלתי מישהו שיודע יותר טוב ממני.
ממליץ לך - מניסיון - לכתוב לרבי מליובאוויטש. הוא לא טעה מעולם.
את יכולה לגשת לבית חב"ד הקרוב, ולבקש הדרכה איך לכתוב לרבי. את אפילו לא צריכה להגיד להם מה העניין.
את יכולה גם לגשת לאתר igrot.com , אם לא נח לך.
את יכולה לשאול את הרבי אם, מה, ואיך לעשות. כלומר, לספר לרבי למה את רוצה, ולקבל על עצמך שאם אכן יהיה לך - זה יהיה אך ורק על פי התנאים המותרים בתורה, כלומר - בלי נגיעה, בצניעות מוחלטת, בלי ייחוד - בשום צורה, ועוד.