4 תשובות
יש בהגדרות כפתור שנקרא "התנתקות"
אנונימית
בהגדרות יש לך למטה "התנתקות"
צריך לפנות לנאמן בכיר אם סיבה מוצדקת לעזוב את האתר והוא ימחק לך את החשבון
למחוק את המשתמש והאפליקציה
באותו הנושא: