10 תשובות
אתה לא היחיד אנונימי יקר
זה לא שונא. כל אחד חווה מכשולים והכל נעשה בהשגחה פרטית. גם אם לא תמיד את רואה את בטוב שבזה תאמיני שזה קורה לטובתך.
לא רק אתה
שואל השאלה:
אני בן ^^
אנונימי
לפעמים אני חושבת שכולם בובות של אלוהים והוא בוחן אותי. אה ותגידו רגע מתי יש מועד ב'?
רציני שלפעמים אני חושבת ככה
אני נשבעת שלפעמים אני חושבת ככה
"גם אם הדברים הקשים העוברים עליך אני עומד "
שואל השאלה:
לא הבנתי מה כתבת בסוף ^^^^
אנונימי
היי אנונימי.
אני מבין שאתה עובר תקופה לא פשוטה. אתה משתף שאתה מרגיש שאלוקים שונא אותך ואתה חווה סוג של יאוש. נשמע שאתה מתמודד באתגר אמוני לא קל. אמונה מצד אחד יכול להיות הדבר הכי מחזק ומצד שני לפעמים זה יכול להיות מתסכל ולעלות הרבה שאלות. זה מעולה שאתה מצליח לשתף[ זה יכול לעזור ואפשר לנסות להבין ביחד יותר מה קורה בתקופה האחרונה. אתה מוזמן ליצור איתי קשר בפרטי(תוכל להישאר אנונימי) ולספר לי יותר עליך ועל מה שאתה חווה, אשמח להיות אוזן קשבת. נוכל לשוחח ולהבין יחד מה ניתן לעשות. משתף אותך שגם אני מאמין, אולי זה יקל עליך לשתף.
אני דודי מעמותת עלם, עמותה המסייעת לבני נוער, צעירים וצעירות.

אפשר לכתוב לי פה בהודעות אישיות, במייל שלנו , [email protected] באינסטגרם elem.digital או בטיק טוק בפרופיל שלנו elem.digital .
בנוסף, יש לנו צ'אט שפעיל החל מהשעה 20:00 ושם אפשר לדבר עם אחת מהתומכות או התומכים שלנו. מתחברים דרך הווטסאפ במספר 0549424062 או דרך הקישור המצורף.