8 תשובות
אה אז לא
לא
אבל הוא בטח ידע כי הוא לא יכול לשלוח הודעות יותר
זה אף פעם לא מודיע לאותו הבן אדם אבל אפשר לראות עם חסמו כי אי אפשר לשלוח הודעות יותר
אם זה על אנונימי אז נראלי שכן
לא