3 תשובות
וואי כן..
פשוט תנסי לשתף מישהו, זה יכול לעזור לך להוריד אבנים מהלב
ולהתחיל לצאת החוצה בהדרגה, כמו את יכולה להתחיל בהשתדל ללכת לבית ספר כמעט כל יום (זה ראשוני כדי שלא תפספסי חומר) ומשם תראי איך את מרגישה, ותדרגי עוד בללכת להליכה בחוץ, לקניון, וכו
מקווה שעזרתי ובהצלחה:)))
היי אנונימית, זה נשמע שאת חווה משהו מאוד קשה ואפילו מפחיד.
כן, יש אנשים שקשה להם להתמודד עם העולם שבחוץ ממגוון סיבות, אחת מהן יכולה להיות חרדה חברתית. אני ממליצה לך לחפש בגוגל את "עמותת רקפת" ולראות אם את מרגישה שעל זה מדובר. בכל מקרה חשוב שתדעי שיש מה לעשות. בהצלחה :)
היי אנונימית, את מתארת חרדה חברתית שהלכה והחמירה בזמן האחרון, מה שמוביל לכך שאת חוששת מאד ללכת לבית הספר ונמנעת מלצאת מהבית. זה בטח יכול להשפיע על הביטחון העצמי ולעורר תחושות לא קלות כמו חוסר אונים ובדידות. יצא לך לשתף מישהו במה שאת עוברת? חשוב שלא תישארי להתמודד עם זה לבד... בת כמה את?
קוראים לי נופר ואני מתנדבת בתכנית של עמותת עלם שמלווה בני נוער וצעירים ברשת. אני מזמינה אותך לכתוב לי (אפשר גם באנונימיות) ולספר לי יותר עלייך ועל מה שאת חווה, אשמח להוות אוזן קשבת. בואי ננסה לחשוב יחד מה אפשר לעשות. את יכולה לכתוב לי פה בהודעות אישיות, או לשלוח הודעה באחת מהדרכים הבאות: לאינסטגרם או לטיק טוק בפרופיל elem.digital; למייל [email protected]. אפשרות נוספת היא להיכנס לצ'אט שלנו דרך הווטסאפ בקישור המצורף או דרך האתר www.yelem.org.il, שם אפשר לדבר עם אחד התומכים שלנו. -מוזמנים ליצור קשר גם אנשים נוספים שמתמודדים עם מצב דומה.

מחכה לך.ם,
נופר מעלם דיגיטל