5 תשובות
זה מוחק הכל
הפעלה מחדש.
ולא, זה לא מפרמט את המכשיר
ולא, זה לא מפרמט את המכשיר
הפעלה מחדש
שעושים ריסטארט לטלפון וזה מאפס אותו עושה כאילו הטלפון חדש אין תמונות אפליקציות שלא באות עם הטלפון וזה
אתחול - הפעלה מחדש