2 תשובות
היי. אני מבינה את הבאסה שלך קרה לי דבר דומה בטסט השני. ללא הערות ללא נגיעה בהגה ובברקס ועדיין לא עברתי כי לטענתו היססתי מדי. לצערי שיקול הדעת שלו הוא זה שקובע לרוב למרות שאנחנו יודעים שנהגנו מצוין ולא היו אופציות אחרות, זה פשוט עניין של איזה טסטר ומה מפריע לו בנהיגה.
אני חושבת שטוב שהגשת ערעור אבל עם זאת אל תבני על זה, תיהי מוכנה בראש גם לטסט רביעי וקחי את זה בקלילות אם זה יקרה, במקסימום הערעור יתקבל ותעברי. אבל אני לא הייתי מפתחת ציפיות בינתיים כי זה מאכזב. שיהיה בהצלחה❤
קושי בהשתלבות בתנועה זה בגלל שהאטת.
כשאת רוצה להשתלב לנתיב אחר את חייבת להתאים את עצמך למהירות שנוסעים בה בנתיב.
לא יודעת אם המורה שלך עבר איתך, נכון לא משתלבים אם יש סיכון אבל כשמשתלבים חייבים להשתלב עם גז ולא עם האטה (אולי את לא גרמת סיכון לאף אחד כשהאטת כדי להשתלב, אבל בנהיגה אחרי הטסט, את תשימי לב כמה פעמים אנשים מאטיםו מנסים להשתלב והם לא מצליחים אז הם עושים דברים מסוכנים כאלה או אחרים.

בדרך כלל לא מאשרים ערעורים אבל אם כבר הגשת אז חכי לתשובה. אני חושבת שזה לא יאושר בגלל שהיה רכב שעקף אותך דרך השול ואפשר להסיק מזה שאולי הפרעת במהלך ההשתלבות וגרמת לרכב לרדת לשול בשביל למנוע סכנה.
אנונימית