9 תשובות
כמו שזה נשמע. זה מרגיש כאילו אתה תקוע בגוף שהוא לא שלך. זה סבל שלא נגמר, לא משנה מה נעשה, תמיד יהיה לנו הזכר שאנחנו לא נולדנו בגוף הנכון, זה תחושה נוראית. זה ללבוש מלא שכבות בקיץ ולסבול מחום כדי להסתיר את הגוף, זה תחושה של לא משנה מה נעשה, לעולם לא נרגיש בנוח עם העור שלנו
אנונימית
שואל השאלה:
וזאת תחושה לא נעימה רק לגבי המין והאיברים המיניים או לכל הגוף?
אנונימי
שואל השאלה:
ואיך לדעת שאני מרגיש דיספוריה מגדרית? אני יכולה להרגיש את זה בלא מודע?
אנונימי
זה שונה אצל כל אחד אבל אצלי זה באמת תחושה של אי נעימות בגוף שלי ולהסתיר את הגוף כמו שכתבו פה, אצלי לפעמים רק להרגיש את הבד של הבגדים על העור שלי זה מספיק בשביל להגיע למצב קיצון. ממש קשה לי עם מגע, גם אם זה חיבוק או כיף, זה כאילו שכשנוגעים לי בגוף זה רק מזכיר לי את הגוף שלי ומעורר דיספוריה.
לגבי השאלה שלך אם זה רק באיברים מיניים, אני יכול להעיד על עצמי שזה לא רק. זה יכול להיות על חלקים ספציפיים בגוף (לא בהכרח איברי מין) וזה יכול להתבטא גם בתחושה כללית של אי נעימות ואי שייכות לגוף.
מקווה שעזרתי3>
שואל השאלה:
^ אתה מאוד עזרת, זה יכול להיות גם למשל בגל שיער ארוך או שמלות?
אנונימי
^כמובן!! אני אישית יכול להתלבש ולהסתפר באופן שנוח לי מבחינה מגדרית ובגלל זה לא כתבתי על זה, אבל שיער ולבוש הם שני מאפיינים שמבחינת החברה מאוד קשורים במגדר!! הם גורמים מאוד עיקריים לדיספוריה מגדרית בהרבה מצבים!! אני זוכר שכשהיה לי שיער ארוך זה גרם לי להרגיש לא בנוח וממש רציתי להסתפר אבל פחדתי ממה שיגידו עדיין הייתי בארון ולא הכי הבנתי את עצמי אז לא הייתי בטוח שאני טרנס ופחדתי שאם אני אסתפר קצר אז לא יקבלו את זה כי "לבנות יש שיער ארוך" (כמובן שעכשיו אני יודע שזה בולשיט)
בסוף אזרתי אומץ והסתפרתי קצר כמו שרציתי והיו כאלה שפחות אהבו את זה אבל אחרי שכבר עשיתי את זה ממש לא היה לי אכפת מה אנשים אמרו כי זה גרם לי לאופוריה מגדרית וגרם לי להרגיש הרבה יותר טוב עם עצמי ובטוח בעצמי!!
לגבי בגדים, לא הייתי לובש שמלות ממש אבל כן היו הרבה מקרים שהייתי דיספורי כשלבשתי בגדים שנחשבים "נשיים" וכשלבשתי בגדים צמודים (בעיקר בשיעורי ספורט שחייבים לשים טייץ;-;)
גם היה לי שלב של הכחשה שאמרתי לעצמי שאולי אני לא טרנס למרות שכבר הבנתי שאני כן, וממש לבשתי בגדים "נשיים" כחלק מניסיון ההדחקה
חולצות בטן ושורטחם, דברים כאלה
וזה ממש גרם לי לסבל אבל בסוף גם עזר לי להבין שאני לא יכול לשקר לעצמי
3>
שואל השאלה:
אם זה היה מחשיב הייתי נותן לך עוד פרח
אנונימי
^תודה(:
מוזמן לפנות אליי בכל מה שצריך3>3>3>
שואל השאלה:
תודה רבה 3:
אנונימי