4 תשובות
עבודה עמוסה לדעתי ושכר מינימום
אבל יכול להיות כיף ונראה סבבה סה"כ
חרא עבודה עבדתי בה 5 שנים
אני עובדת בארומה.
יש כמה אפשרויות. יש בעצם חמישה תפקידים בכל משמרת.
- קופה: לקחת הזמנות מלקוחות, בדיוק כמו שזה נשמע
- דיספאץ: לסדר את כל ההזמנות, כלומר לסדר הזמנות על מגשים או בשקיות אם זה בta ולקרוא בשמות
- בר: להכין קפה ואת כל המשקאות
- מטבח: להכין את האוכל (די ברור חח)
- פינויים: מפנים שולחנות, שוטפים כלים ודואגים לניקיון.
בגדול אם את רוצה להיות במקדימה שזה קופה דיספאץ ובר אז בגדול בדרך כלל מתחילים בקופה ומתקדמים משם בכך שכשיש לך זמן את יכולה לעזור לסדר הזמנות עד שאת מספיק מנוסה ויש מישהו חדש יותר ממך בקומה ואת יכולה ללמוד בר כשתרצי ויש צורך. את יכולה ישר להתחיל ממטבח או אם תרצי בהמשך וככה גם פינויים.
אני בעצם בארומה כבר שנה והתחלתי בקופה ועכשיו שמים אותי לפעמים בקופה ולפעמים בדיספאץ. אנחנו גם מתחלפים לפעמים ועושים גם וגם. אני יודעת גם בר אבל אין צורך כרגע אז אם נגיד מי שבבר בהפסקה אז אני יכולה לעשות.
התנאים סבבה, אני חושבת שזה בעיקר תלוי במנהל והאנשים שאיתך. אני הצטרפתי עוד כשהייתי ביישנית ולקח לי זמן להיפתח אבל זה כל כך עזר לי ופתח אותי. הרבה יותר קל לי לדבר עם אנשים חדשים ויש לקוחות ממש נחמדים שיעשו לך את היום ויש כאלה שהם פשוט חארות שלא קולטים שאת גם בן אדם. אבל בסופו של יום כולם הולכים הביתה והכל בסדר וזאת העבודה שלך.
לקח קצת זמן עד שנפתחתי אבל הכרתי חברים וכיף לי לרוב. כשאת מתרגלת לעבודה היא לא כזו קשה. אווירה ממש נחמדה סך הכל.
יכולה לשאול בפרטי או פה אם יש לך עוד שאלות ואני בכיף אענה לך :)
עכשיו ראיתי את התגובה מעליי ואני מבינה אותה. זו לא עבודה להרבה זמן, אני שם כבר שנה ודי נמאס. אז אם את נגיד רוצה לעבוד שם אחרי בית ספר, זה מה שאני עשיתי וזה ממש נחמד. אם את מתכוונת full time אז זה פחות עדיף. זה מעייף בטירוף אבל 2-3 משמרות בשבוע שזה מה שאני עושה לגמרי סבבה. אבל אם את מתכוונת לעבוד כל יום אז פחות לדעתי. אני מתגייסת עוד מעט אז מבחינתי זה היה די מה שרציתי, 2-3 משמרות בשבוע בכיתה יב ועכשיו עד שאני מתגייסת. הרוב אצלנו בסניף הם תלמידים וזה באמת הכי נוח. לאנשים אחרי צבא זה ימאס ממש מהר ויגמור את הכוחות להמשך היום.