15 תשובות
שהוא תלמיד חכם ואני לא יזלזל בו כל עוד אני לא אגיע למקום שלו
אני לא חושב שאדם שקורא לרב יוסף יצחק איציק וקורא לרס יוסי מזרחי - מסריחי וקורא לרב יגאל כהן גולגול, ראוי להיקרא רב...
רב שאומר את האמת, גם אם לציבור לא נח עם אותה אמת. לכן מהקנאה אחרים שבמקום לשאוף להיות כמוהו - מוציאים עליו שם רע.

דוגמאות ומהאמת הלא נוחה:

-חשף את האמת בנושא של כשרות הבשר והעופות (כל השרויות היודעות מאכילות אותנו נבילות וטריפות)
- חשף את הפשע של הזמרים הפסולים המחטאים הרבים
- חשף לרבים את מזימת הקורונה והחיסונים, לעומת רוב הרבנים שנפלו ותוך שקר הקורונה והחיסונים שאפילו חייבו להתחסן
- מוכיח את העם ולא מתיר דברים אסורים גם לאלה שרק מתחילים להתחזק מתוך הבנה שהוא לא בורא עולם, שיש לו סמכות להתיר מה שאלוקים אסר.
- לא מעוות לא את התורה ולא את המציאות בשביל להוכיח שהתורה אמת, אלא מוכיח את אמיתות התורה אך ורק על סמך האמת
- לא התפתה לכספים והצעות שהציעו לו אנשי ש"ס בשביל שיפרוש ויסגור את המפלגה, אלא נאשר איתן בדעתו לקיים מצות רבו כלהתנגד ללפיד, אף שידע שאנשים שם יפגעו בשמו הטוב, מה שקרה בסוף.


אני מוחה באנשים שמוציאם עליו שם הרע, במיוחד באלה שידועים שקורונה וחיסונים זה שקר, ובכל זאת מוצאים שם רע לרב אמנון, במקום להעריך את הרב על פרסום האמת והצלת הציבור!
אנונימי
^^ יש סיבה מוצדקת לכך, למד לדון לכף זכות. אם היית חוקר - היית מחפש ומוצא את התשבוה למה זה מוצדק.
אנונימי
אחי אני לא מזלזל בזה שהוא מחזיר בתשובה גדול אבל גם בישיבה שלי המשגיח שלי לא קורא לו הרב
^^ זה עצוב, בעיה שלו. זה לא אומר שהוא צודק. אני מוחה נגד דברים האלה.
אנונימי
^ התלמוד קבע אחרת: "כל מקום שיש חילול השם - אין חולקין כבוד לרב" (ברכות יט ע"ב, עירובין סג ע"א, סנהדרין פב ע"ב, שבועות ל ע"ב).

"ותלמיד חכם המזלזל במצות ואין בו יראת שמים הרי הוא כקל שבצבור" (שולחן ערוך, יורה דעה, סימן רמג, סעיף ג).

"תלמיד חכם שאין בו דעת - נבילה טובה הימנו" (ויקרא רבה א, טו).
אנונימי
^ אם אם רב שעושה עבירה מול כולם (למשל משחק בגג החיוור בבית המדרש) - זה בהחלט חילול השם. זה לא רק זה, יצחק יוסף בז למי שבודק תולעים: אמר שזה ביטול תורה. הוא מופיע עם זמרים פסולים בניגוד הפסק של כל גדולי (כולל אבא שלו) שסארו את זה. הוא מדבר באמבצע הקדיש ולא עונה "אמן", למרות שאסור אפילו להרהר בדברי תרוה שאורמים קדיש, לפי המבואר באורח חיים, סימן נו ובמשנה ברורה שם.

לגבי מזרחי: הוא מדבר הרבה שטויות, זילזל בריקודים מעורבים בין בנים ובנות, אמר "קצת זזים", אמר שאפילו מיליון יהודים אל נהרגו בשואה.

לא כתבתי כאן כל מה שאני יודע, אפשר לכתוב פה יש של דברים. מי שיחפש את התושבות אצל הרב אמנון יצחק שליט"א, ימצא הרבה הוכחות לכך שהרבה רבנים בימינו מחטיאחי הרבים באיסורים חמורים ( למשל, נבילות וטירפות), פגעו במפעל החזרה בתשובה שלו, מה שמיעט כבוד שמים בצורה משמעותית.

לכן אם נותנים כבוד לרב שעושה חחילול השם -זה לתמוך בחילול השם. זאת הסיבה שהרב אמנון יצחק שליט"א מוריד אותם לערך האמיית שלהם: שציבור ידע ויזהר.
אנונימי
לא אוהב אותו. הוא מאוד לא נחמדוהשיעורים שלו משעממים
^^ מה משמעם? ראית את הסדרה "הפלא ופלא"? אתה יודע איזה דברים נפלאים שם? איזה חידושים? כמה סגולות?
אנונימי
^^ כי את לא בקיאה בנושא, כי לא הקשבת לרב אמנון בעצמו, אלא רק מאמינה למה שאחרים אומרים עליו, שזאת קבלת לשון הרע.
אנונימי
^ לא, אני לא מקבל את הדברים רק כי שעמתי אותו מפי הרב אמנון, ובגלל שהרב אמנון נאמן עלי - אני מקבל כל מה שהרב אומר, גם אם זה קבלת לשון הרע. הרב אמנון לא אומר דברים בלי להרואת הוכחות למה שהוא אומר, הרב אמנון ממש מציג הוכחות על רבנים שהוא מזהיר מפניהם: מראה הסרטות על דברים שהם אומרים ועושים, משמיע הקלטות לגיב דברים שהם אומרים, מראה מסמכים שמוכיחים איפה הפ פועלים שלא כדין ומשקרים (כמו בנגוע לכשרות שלשלמה מחפוד "יורה דעה").

אז אני לא סתם ממאין, אני רואה דברים. לא כמו אנשים שמאמינים לדברים נגד הרב אמנון רק כי שמעו בלי לנסות להבין למה.
אנונימי
לא משהו מיוחד
^^בבקשה.

זה ממש לא הכל, את יכולה לראות שם עוד מלא דברים באתר, פשוט חפשי שם את המילה "מחפוד".
אנונימי