2 תשובות
זה יסיר את האפליקציה אבל החשבון משתמש יישאר קיים אם תתקין שוב
כי החשבון שמור על אימייל או מספר טלפון
בהגדרות כתוב שזה ישמור לך אבל אני לא סומכת על זה אבל את מוחקת ואת רוצה שזה ישמר תמחקי דרך ההגדרות הסר ישום