5 תשובות
הפרטי שלי פתוח כל הזמן אם אתה רוצה לשתף.
בתור מישהי שעברה את זה, מנסים ליצור חברויות חדשות גם עם האנשים שהכי לא חשבתי שאני אתחבר ובסוף עכשיו הן החברות הכי טובות שלי.
לאט לאט מוצאים את החברים שאנחנו באמת רוצים לצידנו.
מצטרפת לשאלה
היוש, מכירה את התחושה וחוויתי אותה המון
שתדע שתמיד תמיד תמיד אתה מוזמן לכתוב לי בפרטי לא משנה מה גם אם זה לפרוק או סתם לדבר ואני מבטיחה לענות וגם כל מי שקורא את זה ורוצה מוזמן:)
אני פה:)
היי יקר,
כבר מהתגיות שבחרת נראת תחושת הבדידות העמוקה שאתה מתאר. יכול להיות כל כך קודר להזדקק כך לכתף תומכת ולהרגיש שאין למי לפנות לשם כך.. שיתפת שיש כמה אנשים שהיית משוחח איתם בעבר והקשר התנתק.. תוהה אם ניסית לשתף אותם בחווית הבדידות שלך ובצורך בתמיכתם, ייתכן שעצם הפריקה תוכל לספק לך מעט הקלה..
יקירי, אם תרצה הייתי רוצה להזמין אותך לצ'אט שלנו. אני מתנדבת בסה"ר סיוע והקשבה ברשת. יש לנו צ'אט אנונימי לחלוטין שנפתח כל ערב משעה תשע עד חצות (לא כולל ערבי שישי). בצ'אט נוכל להקשיב ולהבין יותר, לנסות לתמוך ואולי לחשוב גם על דרכי סיוע נוספות. אני מצרפת את הלינק לאתר, אפשר להתחבר גם מהנייד. בוא, מחכים לך כשתרצה. שלך, מתנדבת סה"ר.