4 תשובות
^לי זה נתן התראה
לא
זה נותן להם לפעם אחת למשך חודש לדעתי
אבל זה נשאר שם
שואל השאלה:
בכל פעם?
אנונימית
זה נותן להם התראה כשאת נכנסת
וזה רושם להם למעלה בכפתור של העין בפרופיל

את יכולה לבטל את זה אבל זה אומר שגם לא תוכלי לראות מי צפה לך בפרופיל