8 תשובות
סוכר לבן
שואל השאלה:
כבר כתוב סוכר לבן 150 גרם ו100 גרם סוכר חום אז כאילו לשים רק סוכר לבן? 250 גרם?
כבר כתוב סוכר לבן 150 גרם ו100 גרם סוכר חום אז כאילו לשים רק סוכר לבן? 250 גרם?
יש לי מתכון אחר שלא צריך סוכר חום
ואת יכולה פשוט לשים עוד מהסוכר הלבן אותה כמות כמו שכתוב לשים את הסוכר החום
ואת יכולה פשוט לשים עוד מהסוכר הלבן אותה כמות כמו שכתוב לשים את הסוכר החום
קישורים מצורפים:
אנונימית
תשתמש בסוכר לבן אין בטעם כל כך הבדל אבל זה יהיה טיפה שונה אבל זה בסדר לגמרי
אז 250 סוכר לבן
שואל השאלה:
תודה
תודה
או את המתכון הזה
מתכון לבראוניז :
150 גרם חמאה
90 גרם שוקולד מריר
30 גרם שוקולד חלב
(או 120 גרם שוקולד מריר)
2 ביצים m או 1 l
130 גרם סוכר לבן
חצי כפית מלח
60 גרם קמח
מחממים תנור ל180 מעלות.
בקערה ממיסים בבאן מארי (או מיקרו בפולסים של 30 שניות) את החמאה והשוקולדים.
בקערה אחרת טורפים ביצים ובוכר, עושים השוואת טמפרטורות של השוקולד לתוך הביצים ומערבבים טוב שלא תצא חביתה. מוסיפים מלח וקמח ומערבבים עד לאיחוד.
מעבירים לתבנית ומפזרים מעל אגוזים, שוקולדים, מלח גס מה שאוהבים ומעבירים לתנור ל12-15 דקות. מוציאים ומקררים כשעה, חותכים ואוכלים, בהצלחה :)
זה מתכון שאני המצאתי אז אשמח לדעת אם יצא לך טעים
מתכון לבראוניז :
150 גרם חמאה
90 גרם שוקולד מריר
30 גרם שוקולד חלב
(או 120 גרם שוקולד מריר)
2 ביצים m או 1 l
130 גרם סוכר לבן
חצי כפית מלח
60 גרם קמח
מחממים תנור ל180 מעלות.
בקערה ממיסים בבאן מארי (או מיקרו בפולסים של 30 שניות) את החמאה והשוקולדים.
בקערה אחרת טורפים ביצים ובוכר, עושים השוואת טמפרטורות של השוקולד לתוך הביצים ומערבבים טוב שלא תצא חביתה. מוסיפים מלח וקמח ומערבבים עד לאיחוד.
מעבירים לתבנית ומפזרים מעל אגוזים, שוקולדים, מלח גס מה שאוהבים ומעבירים לתנור ל12-15 דקות. מוציאים ומקררים כשעה, חותכים ואוכלים, בהצלחה :)
זה מתכון שאני המצאתי אז אשמח לדעת אם יצא לך טעים
150 גרם חתולים כתושים
באותו הנושא: