15 תשובות
אין לי מושג מה הולך אבל אבא שלי מאזרבייג'ן
לא ככ בטוח אבל מה שכן הם נלחמים על שטח מסוים אבל מה שאזרבייגן עשו (נכנסו באמצע הלילה וטבחו במיליון וחצי ארמנים) זה ממש לא לעניין
אין לי עמדה. אזרבייג'אן מצד אחד חברה מאוד טובה של ישראל ומהווה נקודה למעננו נגד איראן. מצד שני הם עושים שם הרבה זוועות
דמוקרטיה נוצרית נגד דיקטטוריה מוסלמית, מעניין מאוד במי אני אתמוך.
אנונימי
אוי נו באמת, זה שאזרבייג'ן חברה של ישראל לא אומר שאוטומטית כאזרחים אנחנו צריכים לתמוך בהם.
להזכירכם, ישראל גם הייתה בין המדינות היחידות הדמוקרטיות שתמכו באפרהייטד בדרום אפריקה, ואני יכול לתת בעל פה לפחות 10 מדינות אפריקאיות שקורות בהן זוועות עולם שאנחנו נותנים להם נשק (וכן, הוא הולך למשטר המדכא)
ישראל גם מתנגדת הכי פחות לפוטין בגלל התירוץ הטיפשי שרוסיה נמצאת בסוריה (כשיש מדינות שגובלות ברוסיה ומטילות עליה סנקציות). מבין מדינות המערב, ישראל היא הגרועה ביותר מבחינת יחסי החוץ שלה, היא הייתה תומכת ברוצחי ההמונים הגרועים בהיסטוריה אם אלה היו מועילים לה.
אנונימי
בגלל זה הגויים הפולנים מכרו יהודים לנאצים! ובצדק! הרי מה עדיף? מוסר דבילי כמו להציל חיי בני אדם או האינטרסים האישיים שלך? עם אנשים כמוך האנושות הייתה כבר חרבה, מתפלל שישראל תשלם על השתיקה שלה ביוקר שכל העולם יראה מה קורה כשאין לך מוסר דבילי.
אנונימי
עזוב את זה שלדעתי זה קשקוש ורוסיה לא רוצה לעשות כלום וגם לא יכולה לעשות כלום לישראל, לפעמים יש מצבים בהם אי אפשר לבחור, לגנות דיקטטור שמביא רק הרס וחורבן על עמו ועל שכניו זה הדבר היחיד שנכון לעשות, אין פה בחירה.
אנונימי
אזרבאייגאן כי אני קווקזית ואבא שלי גדל שם וגם לפני חודש הייתי שם ואני מאוהבת בה והאנשים שם עם לב כלכך טוב וארמניה יכולים ללכת לחפש
לא ידעתי שיש מלחמה
כל מי שלא מבין בנושא בבקשה לא להגיב, ברור שבאזרבג'אן
לא שמעתי על המלחמה הזאת בחיים
אנונימית
אזרבייג'ן
כבר לא מספיק בקיעה במלחמה כדי להחליט