6 תשובות
העם עומד מאחורייך אחותי
ייצגת אותנו בכבוד
שואל השאלה:
יש הבדל בין לחשוב בצורה די טיפשית לבין לבוא ולהגיד שאנחנו לא מבינים כלום וכל מה שמעניין אותנו זה מותגים, אם המון בני נוער בגיל הזה מחפשים עבודה בשביל להתפרנס בעתיד.
אנונימית
שואל השאלה:
זה פןסט של ווינט בפייסבוק.. לשים קישור?
אנונימית
צודקת לגמרי!!!!
אני ממש מסכימה עם זה, ובאמת נמאס לי שכל פעם שאני בטלפון אומרים שזה "הדור של הצעירים", למרות שאף אחד לא יודע מה עובר עלי, ואני בטוחה שיש מלא שהם בטלפון בשביל משהו שהוא כן חשוב, וגם הקטע הזה של העבודות, שאותם צעירים שמתבכיינים עליהם שהם אנוכיים, עובדים נטו כדי לעזור למשפחה שלהם להתפרנס.
וחוץ מזה יש מלא אנשים (כמוני) שבכלל לא מעניין אותם מותגים, רשתות חברתיות ודברים כאלה, אז שיפסיקו להכליל.
וזה הדור שלנו עכשיו, הטכנולוגי, כן.
פעם מה שלהם היה זה היה נחשב שיא הטכנולוגיה. בטוח גם ההורים שלהם אמרו אותו דבר, וכן, זה לא נעים, ואני בטוחה שזה לא היה נעים להם, למה שיעשו את זה לנו?
אנחנו בני נוער כמו כל בני הנוער אי פעם: מותאמים לתקופה.
לפי מה שהבנתי כל דור מזלזל בבני הנוער, גם כשההורים שלך היו בני נוער זילזלו בהם כי הם מוזרים ודיכאוניים, ככה גם בדור הקודם והקודמים לו.. אז זה סתם כמו "טרנד" כזה לזלזל בבני נוער
אנונימי
שואל השאלה:
" פחח איזה לעבוד? הם יודעים רק להיות תלויים בהורים ולעשות טיקטוק כל היום "
עד מתי יזלזלו בנו ככה? אנשים זה דבר מתיש
אנונימית