7 תשובות
וואו אתה בראש מצפה להיות נהג מירוצים בפועל אתה רגע מלעשות תאונה ולבכות שאתה לא מצליח לתזמן את הרגליים והידים שלך עם ההילוכים
אני אישית עשיתי את הרישיון על ידני ועברתי לפני שבועיים טסט שני אז כל זה מאחוריי
המורה שלי על השיעור הראשון הוציאה אותי מתוך חנייה של בניין ככה שיש רכבים צמודים מ2 הצדדים ואמרה תסעי
לא הבנתי אחך היא סומכת עליי ועל זנ שאני אשמור על החיים שלה שהיא ככה בהריון אבל שיהיה
היה מלחיץ אבל גם היה כיף
היא דיי דיברה איתי על הכל ועברנו שןב על חוקי התנונה
עשיתי אוטומט אז היה די קל
הייתי בלחץ היסטרי ורוב השיעור עבדתי עם המורה על להרגיע את הלחץ ולהכיר את הרכב. אחרי השיעור נכנסתי לקניון וקניתי משהו שרציתי כי הגיע לי חח
הייתי בטוח שאני אהיה נהג מירוצים, חשבתי שכל המשחקי מירוצים שהייתי משחק פעם יתנו לי יתרון בסוף מסתבר שזה קשור לביטחון. נכנסנו לכיכר הוא אמר לי לפנות שמאלה ופניתי לפני הסיבוב אבל למדתי לאט לאט ובסוף עברתי.
באתי ממש באווירה נחמדה לשיעור, הוא הסביר במשך כמה דקות על האוטו ואיך לכוון מושב ומראות וכו' ואז אמר לי שזהו, ועכשיו מתחילים ממש לנהוג. הייתי בטוחה שננהג באיזו חנייה או משהו כי אז גם לא הייתה לי תיאוריה ולא ממש ידעתי חוקים והוא פשוט הוציא אותי לכביש. ממש פחדתי ב10 שניות הראשונות כי ללחוץ על הדוושה והכול ואחר כך נרגעתי והיה ממש נחמד.
הייתי לחוצה מאוד. המורה אסף אותי ואז עשה לי הסבר קצר על הרכב וכל כך קיוויתי שלא אהיה חייבת לנהוג בשיעור הראשון אבל כמובן שנהגתי ברובו.
לא הייתי מוכנה לעלות מעל ל20 קמ"ש ולא הצלחתי להבין איך להכנס או לעבור במעגלי תנועה, מצד שני לא זכור לי על יותר מדי ברקסים.
המורה אמר לי בסוף השיעור שהייתי בסך הכל בסדר ולא האמנתי לו ואז ירדתי מהאוטו עם רגליים רועדות ובלאקאאוט רציני של כל החוויה.
באותו הנושא: