4 תשובות
זה לא לגמרי נכון. כן הלימודים תובעניים וקשים אבל כן יהיה לך זמן לחיי חברה אם תנהל את הזמן שלך נכון. אומרת מניסיון.
תלוי ברצינות שלך, תלוי בניטוב הזמן נכון, תלוי בסדר העדיפות שלך, כמובן שתצטרך הרבה פעמים לבטל מפגשים או דברים שהיית רוצה.. אבל זה הגיוני שעדיין יהיה לך חיים, פשוט לא הרבה.. במיוחד כשאתה לומד תואר כזה רציני, בנוסף לכמה אתה רציני הולך להיות בתואר.. יש כאלה שמחפשים רק לעבור.. ויש כאלה שרוצים ציון מצויין אז הם משקיעים יותר.
לא. מהסיבה הפשוטה שכמות הקורסים שאתה לוקח תלויה אך ורק בך. אם אתה פורס את התואר (כלומר לןקח פחות נ"ז כל שנה ופשוט לומד עוד שנה/סמסטר) אתה יכול בקלות למנוע מעצמך לחץ ואפילו לעבוד תוך כדי. החסרון היחיד הןא שתראה את חברים שלך מקבלים תעודה ןלך ישאר עוד זמן.
גם אם אתה מחליט לא לפרוס את התואר, בעזרת ניהול זמנים טוב, משמעת עצמית ותיעדוף של מה שחשוב אין סיבה שתקרוס.
גם אם אתה מחליט לא לפרוס את התואר, בעזרת ניהול זמנים טוב, משמעת עצמית ותיעדוף של מה שחשוב אין סיבה שתקרוס.
אח שלי לומד מדעי המחשב וכן הוא באמת הרבה מאוד פעמים מתעדף את הלימודים על דברים אחרים אבל מוצא מדי פעם זמן לצאת למשל בלילות
אנונימי
באותו הנושא: