9 תשובות
כן למה לא, כל הכבוד לך!
lce
א- כל הכבוד!
ב- לא יודעת עד כמה זה רלוונטי, אם רק הוגדרת כמחוננת בכיתה ג ולא הלכת לתכניות מחוננים ואת לא לומדת בכיתת מחוננים, אז זה לא כל כך רלוונטי.

זה כמו שישאלו אותי בצו אם יש לי ניסיון בהדרכה והניסיון היחיד שיש לי זה עבודה כמדריכה מחליפה ליום בקייטנה כשהייתי בכיתה ט.
כיתה ג??
לא נשמע רלוונטי
^זה כן רלוונטי, אני גם קיבלתי תוצאה שאני מחוננת ועד היום מאוניברסיטת תל אביב שולחים לי כל מני תוכניות למחוננים שהם רוצים שאשתתף בהן. אלה דברים שנשמרים ואי אפשר להפוך ללא מחונן אז זה תמיד רלוונטי ומועיל.
אנונימית
אני לא יודעת אם מתאים לציין את זה בצו ראשון, בעיקר אם לא עשית עם זה משהו (השתתפות באיזשהי תוכנית, לדוגמה), אבל זה בהחלט רלוונטי באופן כללי, אפילו שנבחנת בכיתה ג'. אני לא יודעת כמה זה שימושי אחרי התיכון, אבל עד סוף 12 שנות לימוד מבחינת משרד החינוך מותר לך דברים שלא מתאפשרים לכל התלמידים (היבחנות מוקדמת בבגרות, עם קבלת אישור מוקדם, למשל)
אנונימית
שואל השאלה:
כל מי ששאל, השתתפתי בתוכנית.
אנונימית
הו, מגניב. איזו? ואם השתתפת, זה כן רלוונטי
אנונימית
שואל השאלה:
בתוכנית למחוננים במכללה בארץ, יום בשבוע על חשבון בית ספר.
אנונימית
באותו הנושא: