13 תשובות
כי מחפיצים אותנו יותר, וזה עולם של גברים :)
שואל השאלה:
איזה באסה
אנונימית
כי בנים נואשים
בהחלט באסה
"עולם של גברים"^^^
בעבר אולי.

ולמה? אין לי מושג, זה המצב בחברה
^^זה עדיין בהחלט עולם של גברים.
מי נמצא ביותר תפקידי מפתח בעולם? מי מרוויח יותר בדרך כלל? מי חווה פחות אפליה במדינות העולם? גברים. עובדה מבאסת, אבל זאת עובדה.
אוף מה זה אין לי כוח לריב על הבוקר, אז אני אגיב לך, ותעשה עם זה מה שאתה רוצה.
זה שלנשים יש את הכלים, לא אומר שאנחנו מתמודדות עם אותם קשיים. לגברים יש יותר אופציות ואפשרויות, והם מתמודדים עם פחות אפליה בתחומים שהם לרוב יעסקו בהם. זה שיש יותר גברים באוניברסיטה לא מצביע על זה שאתם "יותר סטטיסטית מוצלחים" זה מצביע על זה שיש לכם פחות קשיים להגיע לשם.
זה כמו שתיקח את הנתון הזה שאנשים שחורים בארצות הברית מגיעים פחות לאוניברסיטה אחרי שנים של דיכוי ואפליה, ותגיד לעצמך: היי! אם יש יותר לבנים באוניברסיטה זה חייב להצביע על זה ששחורים פחות מוצלחים, תוך כדי שתתעלם מזה שהם הרבה פעמים יגיעו משכבה סוציואקונומית יותר נמוכה בגלל שנים של דיכוי, או יחוו אפליה בחינוך הגבוה. זאת פשוט צרות עין, מה לעשות.
וזה שיש מדינות מסויימת שבהן נשים בכלל לא יכולות ללמוד, זאת עוד דוגמא מצוינת לעובדה שזה עולם שמנוהל ע"י גברים.
לגבי פערי שכר, דבר שקיים, ותעשה טובה, אף אחד לא יסגור פה שום עסק. פערי שכר במדינות "מפותחות" הם לרוב לא שחור על גבי לבן. זה תמיד מוחבא מתחת לפני השטח. פה ירד בגלל חופשת לידה, שם הוא קיבל בונוס למרות ששניהם עשו את אותה העבודה, וכו' וכו'. חוץ מזה, שיש מדינות שבהן נשים פשוט מקבלות פחות בלי להתנצל.
העולם שלנו מנוהל ע"י גברים, מה לעשות.
זה שאנחנו סטטיסטית יותר מוצלחים לא אומר שזו בעיה שלנו או בעיה בכלל, במדינות מודרנית יש לנשים את כל הכלים להצליח ולהגיע לתפקידי מפתח - אם הן לא משיגות את זה זה נטו בעיה שלהן.

במדינות עולם שלישי לא יתנו לך ללמוד באוניברסיטה, אבל במדינות מודרניות את יכולה ומסוגלת - ואת יודעת למה? כי יש נשים שעשו את זה ויש נשים שיעשו את זה, זה שיש פחות סטטיסטית לא אומר שזו בעיה שלנו.

בנוגע לשכר, אני שומע את זה מלא פעמים מפמניסטיות - את מבינה שיסגרו עסקים שיש בהם אפלייה על בסיס מין/דת/גזע?
נשים וגברים מקבלים שכר שווה.
ואם לא, תוכיחי לי אחרת, אני פתוח לשמוע ולהחכים.
כי ככה העולם החליט, שבנות הן יותר מושכות כי לדעתי הן יותר שוות במראה מאשר בנים.
מדינת עולם שלישית ומדינה מודרנית לא מתקשר אחד לשני
זה כמו שתגיד מדינה וינטג זה נשמע טיפשי
ככה אלוקים ברא, כי הרי אם הייתן מכוערות מי היה רוצה להיכנס לתוך חור מגעיל שיש בו דם וביציות והפרשות וכל זה
זה למה אלוקים נתן לכן חן מיוחד בעיני הבנים, כדי שהעולם יפרה וירבה
המין הנשי נתפס כמושך יותר ויפה יותר
לכן גם בפרסומות בדרך כלל ישימו נשים
גם הנוכחות של הנשים מושכת יותר
אנונימית
המוח האנושי רואה בו כדבר מושך