7 תשובות
פאק איט חיים פעם אחת
גם אני בת 17 והאיזור נוחות שלי זה פשוט להיות בבית ולנוח. אני ממש מבינה את זה אבל אני גם מנסה לעשות דברים כי אחרי הכל חיים פעם אחת. נגיד, אני עובדת וטסתי פעמיים בזמן האחרון מהכסף שלי (יש לי חצי שנה עד הגיוס אז אני מנסה לחוות הרבה) אבל חוץ מזה גם ממש לא מזיק לנוח ולהיות בבית. בגדול גיל 17 זה גם צעיר ויש עוד זמן לחיות את החיים, לדוגמא, החלום שלי זה לעבור לגור בלונדון ולטייל בעולם וזה יכול לקרות רק אחרי הצבא. אין לאן למהר :)
שואל השאלה:
גם החלום שלי זה לגור בחול ולטייל בעולם
ואני גם בת 17 איזה קטע
ושמעי הקטע הוא שהבית שלי הפך כבר באמת למקום שאני לא יוצאת ממנו בכלל
אני כל היום במיטה או עוברת לספה.
אין לי באמת חיי חברה ואין לי מה לעשות ביומיום
גם החלום שלי זה לגור בחול ולטייל בעולם
ואני גם בת 17 איזה קטע
ושמעי הקטע הוא שהבית שלי הפך כבר באמת למקום שאני לא יוצאת ממנו בכלל
אני כל היום במיטה או עוברת לספה.
אין לי באמת חיי חברה ואין לי מה לעשות ביומיום
אנונימית
תתחילי בקטן, לא ישר לקפוץ למים העמוקים. גם אל תכריחי את עצמך יותר מדי, כל דבר בזמנו, יש אנשים שבא להם יותר בקלות והם נפתחים יותק ויש כאלה שזה קצת יותר מאוד, אבל אל תעשי את זה בכוח, זה יבוא לבד, פשוט תתחילי בדברים קטנים
שואל השאלה:
להתחיל בדברים קטנים.. כמו מה?
להתחיל בדברים קטנים.. כמו מה?
אנונימית
תלוי מה את רוצה לנסות לעשות שעדיין לא עשית, אם זה יותר לצאת עם חברים למסיבות ולהיךגש עם אנשים או אם זה להיות יותר עצמאית נניח ולדאוג לעצמך ולשחרג לחצים כדי להיות מי שאת באמת
לגמרי מבינה אותך. אני בן אדם שאוהב להיות לבד ולא אוהבת אירועים חברתיים ונלחצת מהם. יש לי מעט חברות קרובות שאיתן לפעמים אני נפגשת ויוצאת. מה שעוזר לי לצאת מהבית זאת העבודה שלי, חוץ מזה אני לגמרי פשוט נרקבת בבית. אני לא יותר מידי דואגת מזה כי אני יודעת שיש לי תקופה קשוחה לפני עוד חצי שנה בצבא אז אני מסכימה לעצמי לנוח ומזכירה לעצמי שאחרי הצבא אני סוף סוף אוכל להגשים את החלום שלי, עם כמה שאני מפחדת משינויים והתחלות חדשות ולהתרחק מהמשפחה וכל מיני. אבל אני יודעת שאני לא אהיה שמחה לגמרי אם אני לא אעשה את זה כי אחרי הכל חיים פעם אחת ולהגשים את החלום זה הדבר שלדעתי הכי חשוב לרדוף אחריו בחיים האלה כדי לחיות אותם עד הסוף ולא להתחרט על כלום :) באמת שאין לאן למהר והכל בסדר! לגמרי יכולה לדבר איתי מתי שאת רוצה, אני חושבת שלשתינו לא יזיק מישהו לדבר איתו כשאנחנו מתרקבות לנו בבית :)
באותו הנושא: