6 תשובות
לאא לא לעשות את זה!!
מגמה נוראית!!!!
אממ זה כמו היסטוריה לשנן דברים... החלק של הציור אחלה אבל למה להקשות
אם את מחברת לזה אז בטח שכן זו אחלה של מגמה, ויש הרבה חומר עיוני אבל גם הוא מעניין בעיני
חד משמעית כן והנה כמה סיבות:
1.זה מגמה מאוד כיפית נכון שיש עיוני גם בנוסף לציור אבל שאת מגיעה בסופו של יום לשיעור ציור זה כזה מרגיע את הנפש. אני מרגישה כאילו אני בכלל לא בשיעור של בית הספר כאילו זה ממש כמו חוג ( תלוי איך את תקחי את זה)
2. אם ציור זה משהו שעניין אותך תמיד אני ממליצה לך להצטרף
3. נכון שיש מלא שעות אבל יש מלא שעות בגלל שגם צריך לצייר וזה לא לוקח שעה לצייר זה לוקח זמן אז כל השעות של אומנות בשבוע יכולות להלחיץ אבל באמת שאין מה להילחץ.
4. לא אשקר שיש פעמים שאין חשק לצייר אבל לפחות אצלי בבית הספר גם נתנו זמן לצייר ולהגיש ולא החשיבו לי את האיחור הגשה אולי זה ספציפית המורה שלנו שהיה מאוד קליל ולא יחס חשיבות לאיחור בציור ואולי זה גם היה בגלל הקורונה בכל מקרה המורים באומנות מאוד קלילים ונחמדים ואני בטוחה שיש את זה ברוב בתי הספר.
5. רוב החברים שלי היו שם וזה עשה את החוויה עוד יותר כיפית אז אם רוב החברים שלך באים ממליצה לך להצטרף.
6. אצלנו במגמה היו מלא ילדים שלא ידעו לצייר ממש טוב אבל זה מה שמיוחד לא היה צריך לדעת לצייר במשך כל כיתה י המורה מלמד טכניקות ומלמד איך לצייר ככה שבאמת גם אם את לא הכי הציירת הכי טובה בעולם מתחילים בקטן לאט לאט את תראי שיפור מטורף.
וזהו ותזכרי אבל שאם זה לא תחום שמעניין אותך אז אל תלכי ( אל תסתכלי כרגע על העתיד אחרי בית ספר כי מגמות זה באמת שטויות תסתכלי כרגע על מה שמעניין אותך והשאר באמת שטויות אחרי בתי ספר אחר כך לומדים מה שאוהבים באמת)
שואל השאלה:
וואי אני באמת לא יודעת
מצד אחד זה להשקיע באמת המון זמן ואני גם האמת לא ככ טובה בזה
מצד שני אני ממש אוהבת את זה זה מרגיע אותי לפעמים (לפעמים גם זה מעצבן
אגב תודה רבה לכל מי שעזר!!