14 תשובות
אני לא אשקר זה צודק.
אם מישהו מופרע ולא יכולים לשלוט עליו הוא יכול לגרום להרבה צרות ולגרום לילדים להיפצע למשל שעוברים בקניונים (כאילו בורות בטבע כזה) הוא יכול להפיל ילד אם הוא לא יוכלו להשלט עליו וזה גם כמעט קרה בטיול שהיה לי שילד כמעט נפל.
וגם לרוב מוציאים פשוט שמכריחים אותם לחתום על חוזה מסוים או עם הורים וזה בעיה שלהם שאי אפשר לסמוך עליהם אחרי הכל הם עשו את הצרות מרצונם.
ברור דרך הענשה טיפשית שילדים נפגעים מזה ואפילו מתו^
אתה יודע? השם שלך אפס מאופס באמת מתאר אותך
זאת שבסרטון צודקת
כל התרחשות בטיול היא באחראיות בית הספר והאחראיות גדולה פי 2 מאשר בבית ספר כי יש הרבה יותר נזקים שיכולים לקרות, ילד שעושה בעיות בבית הספר כנראה יעשה בעיות גם בטיול וההשלכות שלהן יהיו חמורות יותר
אנונימית
תתפלא אבל תחפש אפילו וקרו מקרים אז אל תשחק במזל שלך
שמח שאתה שמח מזה:) פחות רגשות אשם^
זה לא רק בגלל בעיות קשב וריכוז תאמין לי.
זה שיש לך אולי לא אומר שיש לכולם גדלתי ביסודי בעייתי אני ראיתי ילדים עם בעיות קשב וריכוז שמפריעים וכאלה שלא וילדים בלי בעיות קשב וריכוז שמפריעים.
כי הם חושבים שזה מבגר אותם וגורם להם להיות מגניבים לרוב יש כאלה שלא אבל שפשוט לא מבינים אותם אבל זה מוצדק לא להוציא אותם אם הם עושים בעיות.
אח שלי גם היה כזה והוא לא אובחן בבעיות קשב וריכוז לך תסביר את זה?
הם חושבים שהם מגניבים שהם עושים את זה כי הם מקבלים תשומת לב מכולם.
הם רודפים אחרי תשומת לב כמו שאמרתי אח שלי היה כזה וגם אני הייתי כזה.
יש כאלה שלוקחים את זה בתור סיבה להשתפר ולשנות את ההתנהגות שלהם ואפילו חושבים קצת על העתיד שלהם.
ויש כאלה שממשיכים להתקע על זה ומוצאים בזה רק עוד סיבה לשנוא את הבית ספר להפריע יותר ורק פוגעים בעצמם יותר.
זה הכל תלוי באיזה מחשבה אתה לוקח את זה אם בתור לקח שאתה צריך לדאוג לעצמך ולהתנהג יפה גם בשביל החיים החברתיים שלך או להמשיך להתנהג מופרע ולסבול יותר בגלל הכעס הזה.
^^^^^^^לי יש הפרעות קשב וריכוז, ואני התלמידה הכי שקטה בשיעור. זה לא קשור להפרעות קשב וריכוז
שואל השאלה:
"וואו הילד הזה מתפרע ולא סותם תפה שלו בשיעורים בואו כן ניקח אותו לטיול הוא מאה אחוז לא יתנהג ככה בטיול"
שואל השאלה:
איך זה הגיוני? הוא טכנית עסוק עם חברים שלו בכיתה ועם הוא יהיה עסוק איתם באותה הדרך זה אומר שהוא לא יקשיב להנחיות
שואל השאלה:
אוקי אז בואי ניקח את הסיכון של הלא בהכרח
אוי
הוא לא הקשיב, עכשיו הוא גם הפריע לחברים שלו והם הפריעו לו ביחד ואין להם מושג מה לעשות

אופס

ואני מדבר מניסיון לגבי זה שהם לא יקשיבו, אז את מבינה למה זה טיעון לא טוב.
למה שהילד יתנהג יותר טוב בחוץ מאשר בכיתה כשרואים שאין עליו השתפרות התנהגותית, למה שלילד הזה יהיה מגיע לצאת לטיול אחריי שהוא מחרפן לכל הכיתה את השכל ולא נותן ללמוד?
שואל השאלה:
משתמש סטיפס ממוצע עונה על שאלה ולא יכול להרחיב עליה יותר מדיי