15 תשובות
זה מטופש אבל עובד
קומי כל יום תעמדי מול מראה ותגידי שלושה דברים שאת אוהבת במראה שלך, תמשיכי ככה כמה שבועות.
תגידי שאת בסדר גמור, לא שמנה.

זה עוזר
וואלה אין לי מושג אבל תזכרי שגם אם היית שמנה רצח את לא אמורה להרעיב את עצמך. המטרה הראשונה שלך היא תמיד הבריאות שלך.
ותזכרי שהערך שלך ממש לא נובע מרזון, את הרבה יותר מזה. ובשביל שתוכלי להיות הרבה יותר מזה את צריכה לאכול ולתפקד.
זה בסדר כול הבנות מרגישות ככה שהן שמנות כי אכפת להן מהמשקל שלהן מאוד
אבל את לא שמנה
תכניסי לראש שהשקל שלך מראה לך שאת ממש רזה
אם את מרגישה שיש לך הפרעת אכילה אני ממליצה מאד על טיפול מקצועי, את יכולה לראות כאן שיש באינטרנט אנשים רעים. זו לא בושה, קשה לצאת לבד מהדברים האלו אני יכולה לומר את זה גם על עצמי.
חשוב מאד לאזן את המחשבות שעוברות לך בראש, שמה שאת רואה באינטרנט זה לא אמיתי, לא ריאליסטי ולא בר השגה. אנחנו בני אדם, לא מושלמים. הדנ"א שלנו לא יכול להתחרות בפוטושופ.
אני אומרת לעצמי גם כמה יש בי חוץ מהמראה שלי, כי אני מאמינה שיש לי הרבה תכונות מדהימות ואני יודעת שגם לך יש. הראשונה שאני רואה היא שאת רוצה לעזור לעצמך:)
וגם מה יש בי במראה שלי. כי אנחנו לא מסתכמים במשקל שלנו, יש לנו הרבה פיצ'רים יפים כבני אדם, בין אם אלו דברים קטנים או גדולים, חשוב שתכירי בהם.
זה כל מה שאני יכולה לומר לך בנושא, זה מה שעוזר לי בסופו של דבר. ממש ממליצה למצוא אשת/איש מקצוע שיוכלו לעזור לך, כי באמת מגיע לך ואני רואה שאת רוצה לעזור לעצמך. הרבה הצלחה ואמונה!
שואל השאלה:
אני לא מרגישה אני יודעת.. כבר שנתיים.. ולא משנה לכמה טיפולים אני ילך אני יודעת שאני היחידה שיכולה לעזור לעצמי והכל מתחיל מזה שאני רואה את עצמי כשמנה
אנונימית
זה ממש לא בריא
שואל השאלה:
כן חושבת?
אנונימית
לעשות כושר, ברצינות
זה נותן תחושה כ"כ טובה ומעצב את הגוף ונותן אדרנלין, באמת ממליצה
אנונימית
שואל השאלה:
אני עושה והרבה יותר מידי
אנונימית
נשמע אנורקסיה, את צריכה טיפול
אנונימית
שואל השאלה:
כן אני יודעת שיש לי אנורקסיה אבל הגעתי למסקנה שבאמת לא משנה לכמה טיפולים אני עוד ילך אני הכי יכולה לעזור לעצמי
אנונימית
צודקת, זה הכול עניין של מיינדסט, למה את רואה את עצמך כשמנה? ומה הבעיה בלהיות שמנה
אנונימית
שואל השאלה:
לא יודעת ככה אני ולבנות אחרות באמת שזה יפה אני פשוט מרגישה שאני חייבת להיות רזה
אנונימית
אני 1.60 שוקלת 55
אנונימית
תקשיבי, רזון הוא לא אינדיקטור ליופי.
תחפשי דוגמניות פלאס סייז יש מהממות
אנונימית