4 תשובות
או שיש בהגדרות של המשתמש
אני אבדוק

אני לא רואה אפשרות כזאתת
אני לא חושבת שאפשר
אבל אני לא בטוחה
נראלי אי אפשר אני חושבת כשפותחים חשבון חדש עושים את זה פעם אחת וזהו