9 תשובות
לא.
אה? לא יבטלו לך את המגן. זה רק יכול לעזור לך.
הייתי ממליצה לך לתרגל הרבה ולקוות שהבגרות תהיה ככה.
האמת שלרוב בגרויות יותר קלות ממתכונות,
אבל אם אתה רואה הכל כפוקס יכול להיות ממש שגם בבגרות יהיה ככה ובכל מקרה תתרגל המון עד אז
ובכללי אני ממליצה לך להתייעץ עם המורה באמת כדי לא לקחת את הסיכון
שואל השאלה:
המתכונות היו קלות לגמרי
השוויתי בין מתכונות של אחרים

המגן לא מתבטל אם נגיד אני מוגד על 100 ומקבל 65 ?
אנונימי
שואל השאלה:
בכל מקרה תודה על העידוד
מאוד משמח
אנונימי
ממש לא. זה כל הקטע. זה אמור להגן על הציון של התלמיד.
רק אם זה קולקטיבי, שיש הפרש בין הציונים של כל השכבה לבין המגנים שלהם אז מבטלים. אם זה רק לך ולעוד כמה תלמידים קורה, זה נורמלי ולא מבטלים.
שואל השאלה:
וואו תודה
אנונימי
לדעתי לא, כי זו לא אשמתך שדווקא במתכונות הלך לך טוב. ואני גם אגיד לך מה, לרוב הבגרות לא כזאת שונה מהמתכונות. אם במתכונות הצלחת להסתדר וידעת איך לבחור נכון את השאלות שיהיו לך יותר קלות, אין סיבה שלא תצליח לעשות זאת גם בבגרןת. גם אני חשבתי בהתחלה שהמתכונות יותר קלות מהבגרות אבל הופתעתי לגלות שדווקא הבגרות הייתה יחסית קלה אליהן, ועוד ניגשתי במועד בו שמעתי היו תלונות על רמת הקושי.
אני חושב שאתה פשוט צריך להיות יותר בטוח בעצמך, להבין שאם הגישו אותך על 100 אז זה אומר שהם יודעים למה אתה מסוגל ומאמינים בך, וכך גם אתה צריך בעצמך. חבל גם שיורידו לך את ציון ההגשה, סתם יפגע בך, לך תדע, אולי בסוף כן תצליח להוציא ציון גבוה בבגרות? תעשה מה שבא לך אבל במקומך לא הייתי מחפש סיבות להתערער אלא להבין שעבדתי קשה בשביל הציון הזה ולכן הוא מגיע לי.
בהצלחה