3 תשובות
שואל השאלה:
המשך

כשנכנסתי לעשור השמיני בחיי, החלטתי שזו המתנה שאני נותנת לעצמי ופתחתי פרק חדש בחיי. בועדה אמרו שהאישורים לוקחים כשנתיים, צחקתי. ביקשתי מיד להתחיל ולתקתק את כל ההליך. אין לי זמן לבזבז, החיים קצרים, זהו. הם התחשבו בגילי ובמצבי במיוחד ותוך זמן קצר, עברתי את כל ההליך להתאמה מגדרית כולל ניתוח תחתון. מעכשיו כבר אין דרך חזרה, כולי אישה ואני מאוד שמחה לעבור כיום את הטיפול והמעקב אצל ד"ר איריס יעיש, מנהלת המרכז להתאמה מגדרית פה באיכילוב.

כשסיפרתי לילדים, אחת הבנות עשתה לי מסיבת יציאה מהארון. זה היה מוזר ומצחיק אבל כל כך מרגש. מלבד כלה אחת, שעדיין קשה לה ולא מדברת איתי, כל שאר בני המשפחה והחברים, מקבלים אותי בקבלה ובאהבה.

עברנו לתל אביב, אישתי, המטפל הסיעודי שלה ואני והתחלנו חיים חדשים. בקאנטרי בו אני מתאמנת, אני בכלל נחשבת לקשישה האטרקטיבית של שיעורי הזומבה. הם בכלל לא יודעים את ההיסטוריה שלי. אז היי, כן, זו אני.

70 שנה חלמתי להיות אישה. אני מתרגשת מאוד לחשוף את עצמי כאן לראשונה בפני כל עם ישראל ומודעת לכך שאני גם סוג של היסטוריה כשאומרים לי פה באיכילוב, שאני המטופלת המבוגרת ביותר שעברה תהליך מציל חיים זה. העובדה שבית חולים ציבורי בוחר לפרסם ביום זה דווקא את הסיפור שלי ביום האישה הבינלאומי, רק מראה איך העולם השתנה ותאמינו לי, איזה עולם נפלא.
אני ממש אהבתי!!
וואו אמאלה מרגש בטירוף