13 תשובות
כלום.
רק תתחבר לחשבון שלך בחזרה, אתה צריך לזכור סיסמה ואימייל.
כל עוד אתה יודע את הסיסמא לחשבון כלום פשוט תתחבר מחדש
הוא יבכה
מלחמת העולם השלישית תפרוץ
אנונימית
שואל השאלה:
אם אוריד אותו לאחר מכן הכול יחזור לקדמותו נכון?
כלום זה רק ינתק אותך ואתה תצטרך להתחבר מחדש
אם שמרת את הפעילות שלך על חשבון אז לא יקרה כלום אבל אולי זה יבקש לשים את החשבון מחדש
שואל השאלה:
אוקי תודה
אתה יכול לחזור לאותו המשתמש או לפתוח חדש
אתה פשוט מתחבר לחשבון וזה חוזר למה שהיה
אתה תהיה אימו ברוקן
שום דבר
אתה פשוט תיהיה בלי מוזיקה