9 תשובות
תחכי קצת
תגדלי ואז דברים יהיו לך ברורים יותר
אם את מחמיאה למישהי ואומרת עובדות(כמו איזה יפה היא) זה לא בהכרח אומר שאת נמשכת לנשים, כשרציתי להבין מה אני מרגישה לנשים ואם אני נמשכת אליהן הלכתי על להתנסות עם מישהי(אבל זה תלוי בת כמה את). מיניות היא דבר מורכב, מאמינה שעם הזמן יתבהר לך, ואם לא, תנסי, מקסימום לא תאהבי אבל לפחות לא תחיי בסימני שאלה.
L4Y
שואל השאלה:
אני בת 17
כאילו אני מרגישה יותר בנוח לצאת עם בנים, כאילו מביך אותי אפילו להיות עירומה מול החברה הכי טובה או בת בכללי ,ולגעת בכלל לא. אז אני לא יודעת כי אני כן אומרת שיש בנות ממש יפות וככה המורה שלי התחילה
אנונימית
כל אחת מבינה את זה בשלב שונה. לחשוב שבנות יפות זה לא בהכרח אומר שאת נמשכת לנשים, אבל יכול להיות שזה סימן לזה.
באמת שהדרך הכי טובה זה לנסות לדמיין את עצמך במערכת יחסים עם אישה וכאלה, ובאמת לחשוב אם את מסוגלת לראות את עצמך בכזה מצב.
ואת גם לא חייבת להבין את זה עכשיו, מיניות זה דבר מורכב שלוקח זמן להבין ואת לא צריכה להאיץ בעצמך.
שואל השאלה:
ניסיתי לדמיין ולא נגעלתי אבל יותר אהבתי את הדמיון עם הגבר
אנונימית
^את יכולה להימשך גם לנשים וגם לגברים, זה לא סותר. וגם נורמלי ואפשרי שתהיה לך העדפה. אל תמהרי בלנסות להבין את זה, זה יבוא לבד.
זאת בדיוק הבעיה של הדור שלנו שיש בילבול בגלל כל העידוד המוגזם ללהטב פשוט תעזבי את זה תמשיכי כמו שאת בערך 2 אחוז מהאוכלוסייה לסבה באמת רק אם את מרגישה משהו חזק כנראה שזה זה כל אחד יכול לחשוב דברים טובים על המים שלו אבל לא צריך ישר לקחת את זה למקום כזה... זה ידפוק את העולם
אנונימי
שואל השאלה:
כן עכשיו אני סתם חושבת על זה כל היום חבל שלא הברזתי מהשיעור באמת חבל
אנונימית
להבין את המיניות שלך זה לא דבר רע, וזה יכול להיות מבלבל. בין אם תבריזי משיעור או לא, אם קיימת משיכה כלפי המין הנשי כנראה שתגלי את זה במובן או במאוחר, כל מה שאפשר לעשות זה לתת לך את הזמן לחשוב על איך את רואה נשים, להתנסות במידה ותרגישי לנכון, ושתקבלי את התשובות שאת מצפה.
L4Y