96 תשובות
לא כולן עושות את זה בשביל תשומת לב יש כאלה שפשוט אוהבות להתלבש ככה
אבל כן יש כאלה שעושות את זה נטו לתשומת לב
אני לא חושבת שאפשר להכליל,
יש נשים שבאמת אוהבות את הצומי הזה ויכול להיות שהן עושות את זה בשביל זה
אבל זה גם תלוי באיזה רמה של חשוף אתה מדבר.
יש בגדים שהם נחשבים חשופים אבל מישהי רוצה ללכת איתן בגלל שהיא חושבת שהם מחמיאים לה והיא אוהבת את אותם הבגדים עליה וזה כבר לא קשור במיוחד לתגובה של החברה כלפי הלבוש שלה אלא לאיך היא מרגישה בכיף להסתובב בחוץ.
לרוב הבנות לא כל הארון בגדים מורכב מחולצות שמכסות את כל הבטן ומכנסיים ארוכים וכולי
וחוץ מסיסמאות כמו "העצמה נשית" וכולי זה יכול להיות גם בהכי תמימות סתם בעיניי הבגדים יפים וגם אם חשופים
אתה מדבר פה על נשים שיש להן אונלי-פנס, הטענות האלה לא תופסות לגבי נשים בכללי שמתלבשות חשוף(וגם לא על נשים שיש להן אונלי-פנס אבל שיהיה). ואתה מכליל, רוב הנשים מתלבשות בצורה שהן אוהבות, תהיה בטוח שאם לא היו גברים בעולם היינו גם הולכות ברחוב עם הלבשה תחתונה, התשומת לב שלכם לרוב לא עושה טוב.
תודה רבה באמת^ וברור שמי שתדבר אמת והיגיון היא את ולא אחרת.
יצר הרע אלוף בהשתקת מצפון
שואל השאלה:
imagine
דיברתי גם על נשים שיש להם אונלי־פנס.
ומעניין למה נשים מתחתנות עם גברים אם אנחנו כאלה נוראים.
זה סיבות מרובות .
אבל מבחינת אונלי פנס, זה מין הסתם התשומות לב כי זאת הפרנסה המלאה או החלקית שלהן (לאלו שמתלבשות חשוף שם) ככה הם משיגות אנשים וצפיות ותשומת לב.
מעבר לזה יש גם את הביטחון עצמי, שאני אישית מישהי שבדרך כלל לא מרגישה בנוח ולא מרגישה יפה עם בגדי יומיום והמראה החיצוני שלה, אני מקבלת הרבה ביטחון עצמי שאני לובשת משהו חשוף. אבל זה לא בהכרח בגלל שאני רוצה תשומת לב אלא שאני נהנת מהביטחון עצמי שלי.
אצלי אישית זה יכול להיות הביטחון עצמי ותשומת לב ביחד או ארבע הביטחון בעצמי למרות שלרוב זה משתלב בשניהם.
רק מחפשות איזה חתיך 6 קוביות מטר 85 עם הון בבנק שישים עליהן *** .

פיי איזה שטויות
לא בריטי, דיברת רק עליהן, כי הטענות שנתת לה תופסות לגבי כל הנשים ואפילו לא על רובן, גם לא על אלו שיש להן אונלי-פנס. ולא אמרתי ולא חושבת שגברים הם נוראיים, אל תכניס לי מילים לפה.
אבל כן שופטים.

למשל אני שאני יוצא בקיץ עם גופיה בלי שרוולים את יודעת כמה נתקלתי שאומרות למה אתה ככה לבוש?

אבל את זה את לא שומעת הא
כי נכון שבנות מקבלות הרבה יותר ביקורת על הלבוש, אין שום ספק.

אבל מספר לא קטן של גברים גם סופג ביקורת.

את יודעת מה ההבדל אבל? שאנחנו מתעלמים ולא עושים עניין ודרמה מכול דבר
זהו שאף אחת לא באמת אוהבת שנועצים בה מבטים, לאף אחת זה לא נעים.
הן מתלבשות ככה כי הן בטוחות בעצמן ואוהבות את איך שהן נראות עם חשוף, זה מחמיא להן ולגוף שלהן.
אף אחת לא אומרת שהיא אוהבת שמסתכלים עליה ו"מי רוצה בחורה עם תחת גדול" ואם יש מישהי כזאת כנראה שהיא באמת אוהבת את זה אבל זה בכלל לא כולן.
והן מעלות את זה לרשתות החברתיות בדיוק מהסיבה הראשונה שנתתי, הן אוהבות את עצמן ולא אכפת להן להראות את זה לא משנה מה הביקורת.

דיי כבר לחשוב שהכל סובב סביבכם, אף אחת לא מתלבשת בשביל מישהו/מישהי. זה כמו שאני אגיד שכל הבנים לובשים מכנס אפור כדי שבנות יסתכלו להם על ה-ז וגופיות בשביל השרירים, דיי עם הבולשיט.
אחי חשבת פעם על זה שאישה יכולה לאוהב את עצמה? לאהוב איך שהיא יצאה בתמונה בבגד ים,
לאהוב איך שהיא נראת בבגד עם מחשוף?

אני תמיד צוחקת מאנשים כמוך כי יש לכם תפיסה שכול העולם סובב סביבכם וסביב התשומת לב שלכם וסביב מה שתגידו.
אז בוא אני אאכזב אותך, יש אנשים שאשכרה אוהבים את עצמם ולא תלויים בתשומת לב ודעה של אחרים. לא כול העולם סובב סביב גברים.

ואני מבינה שלפעמים קשה לקבל את העובדה שמישהי עושה משהו לא בשביל לקבל את התשומת לב שלך אלא כי היא באמת אוהבת את זה.
לא שוללת יש בנות שעושות את זה בשביל תשומת לב, וגם אם כן, מה אכפת לך מה.
היא אוהבת תשומת לב אוהבת שמסתכלים עלייה יודעת שהיא שווה תמבטים האלו, ככ כואב לך שמסתכלים עלייה ולא עלייך?

תתבגר אחי
מה חשוף בבגדים שבנות לובשות??
אסור להן להראות את הגוף??
זה כמו שאתם לבושים בבגדים קצרים
גם להן מותר
נתנאל אם היית מקבל את זה באופן יום יומי תאמין לי שלא היית שותק תתאר לך אתה הולך עם הבגד ים האהוב עלייך סתם ככה ומישהו מטריד אותך או מנסה לגעת לך או אומר לך "וואי איזה *** גדול בא לי לגעת בו" ורק בגלל שלבשת מכנס וראו לך את ה*** קצת מה שלרוב הבנים יש את הבגד ים הזה תאמין לי אתה כבר לא תלבוש את הבגד ים ורק בגלל שלבשת בגד ים האוהב שהוא קצת חשוף
מה תתבגר מה תתבגר.

כול אחת שלבושה ככה כמו חשפנית והולכת לבילויים זה בשביל שידפקו בה עיניים.

מי לעזאזל העיוור שלא יראה אתזה בחייאת ראבר.

את אומרת לי תתבגר אבל כמעט כול אחד חושב ככה זה שאני בין היחידים שלא דופקים חשבון ואומרים מה שבאמת חושבים זה משהו אחר.
^וואו ממש תודה לך שאתה כן, כל כך אצילי מצדך.
מי אתה שתגיד בשם אנשים אחרים מה הם חושבים?
אבל שאני הולך עם חולצה בלי שרוולים ומכנס קצר כול העולם דופק בי בי עיניים, אבל אני יודע שזה יכול לקרות ואני שלם על זה שאני הולך ככה בידיעה שזה יכול לקרות ואפילו יקרה.

זה לגמרי בעיה שלי שהתלבשתי ככה.

אבל שאלה לי אליך, איך הגענו משזה לצומת לב להטרדות?

תשמעי לקבל צומת לב והטרדות זה שני דברים שונים לגמרי, לבוש חשוף אצל בחורה לא מצדיק הטרדות או אונס אם חשבת שאני איי פעם אמרתי את הדבר המגוחך הזה
ארד, זה בגלל שאני אומר את זה אחרי ששאלתי מלא אנשים את דעתם.
נתנאל, תקרא שוב את מה שכתבו כאן נראה שלא קראת.
צר לי לאכזב אבל מי שהולכת עם מחשוף לא שמה את המחשוף בשביל שתסתכל עליה, היא שמה אותו כי היא מרגישה שווה עם זה והיא אוהבת את עצמה עם זה, אף אחת לא אוהבת שמטרידים אותה במבטים ושבוהים בה אז בטח שהן לא שמות את זה בשביל מבטים.
זה כמו שתשים מכנס אפור ובנות יגידו שאתה לובש את זה רק בשביל שהן יסתכלו ובשביל יחס, זה פשוט לא נכון. לבוש חשוף זה לבוש רגיל .
^אם אתה לא עושה את זה בשביל שינעצו בך מבטים, למה שהן כן יעשו בזה? אתה יוצא פה היפוקריט מוחלט
אני יוצא ככה כי חם לי.

אני אומר שאני יוצא בבגדים האלו אבל עם ידיעה מלאה שזאת אפשרות שינעצו בי מבטים לא בשביל שיסתכלו מה בידיוק לא מובן פה.

אבל שבחורה מתלבשת עם חולצה חשופה שרואים חזיה והחזיה שקופה, ועוד מכנס שרואים את התחת ועוד שניה את האיבר מין שלה זה בשביל עצמה חח?

דיי אחי נו דיי
שאלת בנים אם הם חושבים שזה בשביל תשומת לב? אני לא חושב ששאלת את הקהל הנכון
^אז גם להן חם. זה לא בשביל המבטים או תשומת הלב
אם אתה הולך בלי חולצה ומכנס קצר לא יסתכלו עלייך כמו שמסתכלים על בנות שהולכות עם חשוף.
שואל השאלה:
חכמה בלילה
מצחיק שהלחת להסיק את כל זה מכמה משפטים פשוטים למדי. והאהבה שלהן אינה כל כך רלוונטית לכאן. ואם כן אזי ראוי לשאול: 'מדוע אוהבות הן את זה?'
נוסף על כך גם את "ילדונת". לפי משתמש הסטיפס שלך, את בת 17, אזי את קטינה. איני חושב שאנו ילדים אלא נערים, אבל זה עניינך.
ראוי להוסיף ש"ילדים בני 14 הורמונליים" הם גברים. ראי את ההגדרה של גבר: " גֶּבֶר או איש הוא זכר המין האנושי". כך או כך אינך האדם שיחליט מיהו גבר ומי אינו. ואם לך יש זכות לזה, לי יש זכות לומר שאישה שמתלבשת חשוך אינה אישה "אמיתית". שווה, לא?
לא, איני חושב כך, אלא משתמש אנוכי בתורת ההיגיון שלך.

imagine
לא דיברתי רק עליהן. וכן, דיברתי על כל הנשים, זאת הסיבה שהטענות שלי תופסות לגבי כל הנשים!
רומזת שגברים אינם נחמדים מפני שרמזת שאנחנו עושים משהו שגורם לכן לא־לרצות להתלבש איך שאתן רוצות.
דבר ראשון רוב הבנות שמתלבשות חשוף לא עושות את כמעט כל הדברים פה.
אני מתלבשת חשוף, אני מכירה בנות שמתלבשות חשוף, וזה ממש לא לתשומת לב.
כן יש הרבה בנות שעושות את זה בשביל תשומת לב, אבל רובן ממש לא.
אני יכולה להגיד שהייתה לי תקופה שהייתי שמה רק בגדים רחבים וגדולים כי הייתי מתביישת בגוף שלי, ועכשיו אני מתלבשת חשוף ואין לזה *שום קשר* לתשומת לב. אני מתלבשת ככה ומרגישה הרבה הרבה יותר טוב עם עצמי.
יש לי המון חברות שמתלבשות חשוף ואף אחת מהן לא עושה את זה בשביל תשומת לב, זה הסטייל שלהן, אני לא שופטת בנים על מה שהם לובשים, למה שהם ישפטו אותי?

למה שמישהי תהנה מזה שכל האנשים בעולם בוהים לה ב3י3י?
למה שמישהי תהנה מלחיות בפחד כל הזמן שיאנ0ו אותה?
למה שמישהי תהנה מזה ששופטים אותה רק לפי מה שהיא לובשת?


זה כדי שתהיה לנו הרגשה טובה, ולא יודעת מה איתכם אני חושבת שלי מגיעה הרגשה טובה בלי שכל העולם ישפוט אותי.
אנונימית
שואל השאלה:
הלצעץעתכהתץכץכ
למה להם להעלות את זה לרשתות החברתיות אם לא בשביל תשומת לב? עד כדי כך קשה לה לשלוט בעצמה ולהתגבר על היצרים שלה?
ברור שלא יסתכלו עליי כמו שמסתכלים על בנות אבל אני (לפחות לדעתי ) נראה טוב ובכושר ואני גם גבוה אז אני דיי בולט שאני הולך אז כן ידפוק בי גם מבטים.
שואל השאלה:
alaska
לא אכפת לי שהיא אוהבת את עצמה, ולא אכפת לי שהיא מקבלת תשומת לב, אבל איני מבין למה קשה לכן כל כך להודות בזה. ממה אתן מפחדות ומתביישות כל כך?
ושוב למה היא צריכה לשתף את הכול באהבה שלה כלפי עצמה? מה היא רוצה להשיג בזה?
הן כן נהנות מהעיינים מהמחמאות והפלירטוטים אך יחד עם זאת מרגישות מוטרדות כי הן יודעות שיש אנסים והן מסתכנות בלבוש שכזה.. ובכל זאת ממשיכות כי יש המון שחסר להן ביטחון עצמי וזאת אחת הדרכים הפופולריות לעלות אותה, יגידו מה שיגידו אני יודעת שככה זה עובד, פשוט יסתירו כי זה סתם נשמע רע לצד הנשי אבל מה לעשות שככה זה, עובדה ששבבית הן מתלבשות נורא פשוט וצנוע ובחוץ הן פיתאום כוכבות דוגמניות מהדרגה הראשונה- ברור שזה עניין של "שימו לב לקיומי דרך הגוף שלי"
תשמע בחורה שמתלבשת חשוף זה בשביל ההרגשה הטובה שלה.

אבל ההרגשה הטובה שהיא מקבלת מלבוש חשוף היא בגלל שדופקים בה מבטים, ואז היא תבלבל לך בשכל למה אתה מתסכל.

לך תבין בנות.

אבל כמובן שיש לבוש שהוא קצת חשוף שאין בו בעיה, למשל יש את המגזימים שיבואו בטענות על מכנס קצר בקיץ שאלו הממש הזויים
כי הן רוצות שבנים יסתכלו עליהן וצומי
אבל אז כשהם כן מסתכלים הן חושבות שזה אונס
לא מאמינה בללבוש חשוף אני אישית לא מרגישה בזה בנוח
^מי שמדבר על יצרים..
יש נשים שכן ויש נשים שלא אבל זה לא משנה כי זכותן המלאה על הגוף שלהן
כן אה^^
האמת שכן יש כאלו שאוהבות להתלבש צנוע, כל עוד זה בא מרצונה היא כנראה אוהבת את זה.
אני בדרך כלל לא לובשת חשוף כי ככה באלי ובנות שלובשות חשוף גם לובשות לפעמים בגדים צנועים כי בא להן..
וזה שמישהי לובשת לא חשוף ממש לא מוריד לה מהיופי
אנונימית
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ומי שלא הבין / טעיתי בספירה זה התשובה שנשאל בה למה נשים מתחתנות אם גברים, אם הם כאלה מטומטמים.
דבר ראשון: לא כל הנשים מתחתנות עם גברים, יש בי או לסביות
דבר שני: לא כל הנשים מתחתנות לצערנו (מי שלא רוצה זכותה אבל בסדר.)
דבר שלישי: לגבי השאלה הכללית.
יש נשים שזה פשוט מעלה להן את הביטחון.
יש נשים שזה נוח להן.
יש נשים שזה יפה להן.
ויש נשים שפשוט אוהבות את זה.
זה לא (תמיד, לפחות) בשביל צומי.
לפעמים זה כדי להרגיש טוב עם עצמך.
מה אתן חושבות שאנחנו פה סתם מבלבלים בשכל כי אנחנו ילדודס?

דיי נו אני בן 21 מה משעמם לי עכשיו להביא ספקולציות נו חלאס אנשים באמת חלאס.

כול כך הרבה בנים חושבים את אותו דבר , זה שאני אומר את זה והם לא אז אני אוטומטית מדבר שטויות?
ניסיתי לדבר איתך כמו כל בן אדם אבל אתה באמת פשוט לא רוצה ומנסה להקשיב.

לא כל העולם שלנו סובב סביבכם, אני אתלבש איך שבא לי ואין לך שום זכות לשפוט אותי על זה.
גם אם אני אצא לרחוב עם חזייה ותחתונים/עירומה זה עדיין לא נותן לך לגיטימציה לשפוט אותי או להעביר עליי ביקורת, תתמודד עם זה.
אנונימית
אנונימית. בחורה עם לבוש חשוף בדכ היא בחורה מושכת, לא יודע לפחות ככה אני נתקלתי אבל כמות הבחורות שמתלבשות למשל על חולצה צמודה או גינס צמוד ונראות מיליון דולר? אלו הבנות שהייתי רוצה לצאת איתן
^^כן, אתה מדבר שטויות. זה לא סותר את זה שגם הם חושבים על אותם שטויות
א. מה הבעיה בתשומת לב (כל עוד היא לא פוגענית)?
ב. מה עם בנים שמעלים סרטונים שלהם בלי חולצה לטיקטוק?
אבל אם תצאי עירומה אז כול העולם ידפוק בך מבט מה תאשימי אותם שהם לא צריכים להסתכל?
בזמן שיש בחורה אחת הזויה שיוצאת עירומה?
בסדר אתה עוד ילד קטן אין ממש מה לדבר איתך
אבל מי אמר שלגבר זה בסדר?
באמת מי אמר את זה?
איך אני שונאת את השאלות האלה וואי
מה הבעיה שכל אחת תלבש מה שהיא אוהבת? למה לדחוף את האף?
להתגבר על היצרים שלה?
חחח באמת?
היא ממש לא צריכה "לשלוט בעצמה" ו"להתגבר על היצרים שלה" בשביל להעלות תמונה חשופה כי אין בזה שום בעיה. את זה אתה יכול להגיד אולי לאלו ששולחים לבנות דיק פיק ומטרידים אותן.
הן אוהבות את איך שהן יצאו בתמונה אז הן מעלות את זה בשביל לשמר את זה ולהתלהב מעצמן ולראות את התמונה שוב עוד 292829283 פעם. מה הבעיה?
זה בדיוק כמו שבנים מעלים תמונות שלהם מהים או אפילו בעירום, אין כאן שוני. אם זה מה שהם אוהבים-שיהנו.
אולי אני עוד קטן, אבל אני כנראה מבין יותר ממך ביחסי אנוש וכבוד
אנונימית, אם תצאי ערומה או עם חזייה ותחתונים לרחוב זה ייתן לשוטר שיעצור אותך על עירום בציבור לגיטימציה לשפוט אותך.
מעבר לזה, חופש הביטוי נותן להם אפשרות להעביר עליך ביקורת כמו שלך יש את הזכות להעביר על מה שהם אומרים ביקורת.
^^ מי אתה שתחליט בשביל אותן בנות מה הן מנסות להשיג?
לא בריטי, בכל מקרה, הטענות שלך לא מבוססות ולא תופסות לגבי כל הנשים, לפחות לא על רובן (גם לא על כאלה עם אונלי-פנס). נשים מתלבשות בדרך מסויימת כי הן אוהבות את זה, כי הן מתגאות בגוף שלהן, כי לבוש מסויים נראה עליהן יפה, כי חם והלבוש מתאים וכו. לא הכל סובב סביבכם והטענות שלך מגוחכות. למה להתעסק כל הזמן באיך נשים מתלבשות? העניין סביב הלבוש שלנו הוא מיותר.
עצוב מאוד שעדיין יש אנשים כמוך שרואים נשים על פי הלבוש שלהן וחושבים שזה בשביל תשומת לב מסויימת.

אני לא רומזת כלום, אם אני רוצה להגיד משהו אני אומרת. התשומת לב לא בהכרח באה ממקום רע, אבל תהיה בטוח שהרבה מאוד נשים לא אוהבות איך שגברים מסתכלים עליהן וזו אחת הסיבות לכך שגם לא מתלבשות בצורה שהן אוהבות. לא אמרתי שזה מגיע ממקום רע ולא אמרתי שום דבר נגדכם, לא רומזת כלום, מה שאמרתי זו הכוונה שלי.
למה זה כל כך שורף לגברים אני לא מבינה, תנו לה להתלבש איך שמתחשק לה ומהסיבות שיש לה, למה אתם חייבים להוכיח לה שזה בשביל צומת לב? בשביל להשפיל אותה? סתם לצאת צודק? מה המטרה?
אף אחד לא אומר שאתן צריכות להתלבש כמו שאנחנו חושבים, תשימו עלינו אלף *** ותתלבשו איך שאתן רוצות, אף אחד תא מונע מכן להתלבש ככה.

אבל זאת הדעה שלנו וככה זה נראה מהנקודת מבט הגברי
שואל השאלה:
אנונימית
יש לי.
^בבקשה דבר בשם עצמך. מילה אחת שהוצאת מהפה עד עכשיו לא הייתה בלי הכללה.
כן אה
ככה זה היום, מעלים את התמונות שיצאת בהם הכי טוב. אגב גם בנים עושים את זה, ואגב יש בנים שמעלים את עצמם בעירום ובתמונות חשופות עם בגד ים תחתונים וכו. הם מנסים להרשים מישהי? הם עושים את זה רק בשביל יחס מבנות? לא. הם פשוט אוהבים את עצמם ובאלהם להראות את זה לכולם, כמו בנות..
שואל השאלה:
the vamp (בת)
את מוזמנת לשאול את אותה השאלה על גברים. מתי אמרתי שגברים לא מתלבשים באופן חושפני כדי לקבל תשומת לב?
מסכימה.
שכל אחת תעשה מה שבא לה
אבל אם את בטוחה בעצמך אז למה לעלות תמונה? אם היא באמת בטוחה בעצמה היא לא הייתה מעלה.
זה באמת בא מחוסר ביטחון.
אנונימית
אמרתי כמעט כולם. איךה ההכללה פה
אגב אני לא מדברת על גופייה ושורט אני מדדרת על חוטיני ובגדים ממש חשופים
אנונימית
^אמרת שזה נראה ככה מנקודת המבט הגברית. משפט מוטעה מיסודו
אנונימית, ההפך הוא הנכון.
מי שלא מעלה את עצמה לרשתות לרוב היא החסרת ביטחון, ככה זה. ואני מדברת בתור אחת שלא מעלה את עצמה אף פעם, אין לי אומץ כי כן אכפת לי מה חושבים.
אלו שכן מעלות כנראה שמות ז*ן ומעלות את זה כי הן אוהבות את איך שהן נראות. אל תדברי שטויות.
אנונימית
כן אה! תקשיב
כי היא רוצה לראות מה אחרים חושבים על זה.
כי אם היא לובשת משהו חושפני והיא חושבת שזה יפה היא תשאל אנשים או תשלח תמונה או תעלה תמונה בשביל לדעת אם הם אוהבים את זה
הן מתלבשות בשביל עצמן לא בשביל שגברים יסתכלו עליהן, אם כבר אז רוב הנשים לא אוהבות שמסתכלים עליהן
שואל השאלה:
הלצעץעתכהתץכץכ
לכל מעשה יש השלכות. אל נא תופתענה אם אתן נשפטות לפי מעשיכן. לפי מה ישפטו אם לא על פי המעשים שלכן? בכללי שופטים אדם לפי מעשיו.
^^^^
ממש ממש ההפך
מי שלא מעלה את עצמה (לא מאינטרסים של אומץ) זה אומר שהיא לא צריכה להראות טת עצמה לאחרים כדי להרגיש טוב עם עצמה, איך לעזזל מישהו שמעלה א. עצמה זה מעיד על ביטחון? אם היא בטוחה בעצמה למה היא מעלה? להראות לעולם שהיא "בטוחה בעצמה"? כדי זיחשבו שהיא בטוחה בעצמה?
וזה אומר שאכפת לה ממש מה אחרים חושבים, וזה אומר דאין לה ביטחון

זאת דרך לפצות על חוסר ביטחון, בטחון עצמי מזוייף.
אנונימית
מה הקשר? מתי אמרתי שלא שופטים לפי מעשה
פשוט סגנון לבוש זה לא מעשה..
אם הן באמת אוהבות את איך שהן נראות הן לא צריכות אישור של אחרים בשביל זה
אנונימית
אני מתלבשת חשוף ומעניין לי תתחת מאנשים.
א.לא אוהבת שמסתכלים עליי.
ב.זה הבגדים שלי בארון ואני רוצה ללבוש את מה שגורם לי להרגיש טוב עם עצמי.
ג.לא מכירה את הדבר הזה
אנונימית, רוב אלו שמעלות זה בא מתוך זה שהן אהבו את התמונה והן פעילות ברשת החברתית אז למה לא להעלות אותה? ואפשר לראות גם שיש כאלו שמקבלות תגובות שנאה ועדיין לא מוחקות את התמונה כי לא אכפת להן-הן אהבו את התמונה.

יש כאלו שמעלות מחוסר ביטחון אבל אפשר לראות שרובן פשוט מלאות בביטחון עצמי
אנונימית
שואל השאלה:
- imagine -
אופס, לא ראיתי שכתבת: "לא תופסות לגבי כל הנשים"... טעות שלי. בכל מקרה למה צריך לשתף את האהבה שלהן עם הכול? למה לא־לשמור בגלריה אם זה עבור עצמן? הרי לא תחשפי סוד שלך לאדם זר. למה שתעשי זאת עם גופך?
שואל השאלה:
איפה גברת רצח
בשביל הצדק.
שואל השאלה:
הלצעץעתכהתץכץכ
מי אמר שחושב אנוכי אחרת על בנים?
^^^^^ תראה את התגובה שרשמתי למעלה ותבין
^^הן מעלות את זה בדיוק מהסיבה שהן מעלות תמונות סלפי שלהן בלי גוף שהן נראות בו טוב, הן אוהבות את עצמן וככה עושים היום- כל פעם שמרגישים טוב עם עצמך בתמונה מסויימת פשוט מעלים אותה. הם חיים את הרשת החברתית כמו כל הדור הזה..
שואל השאלה:
mx. potato head
לאו דווקא דיברתי על תשומת לב שגברים נותנים לה.
שואל השאלה:
הלצעץעתכהתץכץכ
סגנון הלבוש אומר לא מעט על האדם.
סגנון לבוש לא אומר כלום על בן אדם. סהכ איך שהוא אוהב להתלבש ומה זה "סטייל" בשבילו, לא מעבר.
לא בריטי, אני יודעת שזה ממש לא קשור להכל אבל אתה כותב בסגנון ישן וזה מגניב
אנונימית
שואל השאלה:
הלצעץעתכהתץכץכ
לא אמרתי שהוא אומר הרבה על בן האדם, אמרתי שהוא אומר לא מעט על בן האדם.
השוביניזם שלך ממש יוצא החוצה
שואל השאלה:
חכמה בלילה
איזה שלדון? פנלנקטון? לא... אבל אני מחבב אותו.
מה כואב לך אבל שהן מתלבשות איך שהן רוצות, זה סטייל, לכל אחד יש סטייל מסוים שהוא אוהב
שואל השאלה:
חכמה בלילה
חושב אנוכי שאין בעיה בהיות בתול... עדיפה פעולה זו על חשיפת גופך לכול. אל נא תשכחי שאת זאת שהתחילה לעקוץ אותי, מדוע לי אסור?
שואל השאלה:
mx. potato head
אין זה כואב לי, אך איני מבין למה כל כך קשה להן להודות בזה.
הן בעצמן אומרות לך שזה לא בשביל צומת לב או דעות של אחרים, למה להתווכח
הדעות שלך ככ טיפשיות, אין פלא שאתה מנסה לכתוב בעברית גבוהה אולי ככה לא נשים לב לכמות הזבל שאתה כותב כאן.
שואל השאלה:
חכמה בלילה
אני בטוח שאת תעזרי להרבה מאוד אנשים בעניין הזה.
שואל השאלה:
הלצעץעתכהתץכץכ
וזה זבל רק כי את לא מסכימה עם זה?

mx. potato head
אני רק שואל שאלות.
"אך איני מבין למה כל כך קשה להן להודות בזה." הן אומרות לך שזה לא בשביל צומת לב, אתה מנסה לגרום להן להגיד שכן
זה אפילו לא עניין של דעה, זה פשוט לא נכון על רוב הבנות. אתה יכול לשאול בנות שמתלבשות חשוף ומצלמות את עצמן ורובן הגדול יגיד לך את אותו הדבר. אתה פשוט לא מוכן להקשיב באמת ובדיוק בגלל זה כל זה מיותר.
שואל השאלה:
חכמה בלילה
לפחות את מודה.
לא בריטי, אתה מתכוון באופן כללי? ומה זאת אומרת? אם הן אוהבות בגד מסויים ואיך שהוא יושב על הגוף שלהן למה שהן לא יצאו אותו מהבית? הרי הן אוהבות את זה, מרגישות בכיף עם זה ועם ביטחון, מה העניין כאן? מה כזה קשה להבין? הדוגמה של הסוד מגוחכת. בקיץ, בחום של ישראל, כמובן שנשים (וגברים) ילכו עם מכנסיים קצרים וגופיות, מי שלא זו בחירה שלו, אבל למה קשה להבין את אלה שעושים זאת?
בחום של היום, אני נכנסת לחנות ורואה בגד שמוצא חן בעיניי אבל קצת חשוף, הוא יושב עליי יפה ואני מרגישה בנוח איתו ואוהבת את איך שהוא נראה עליי, למה שלא אלבש אותו?

בכל מקרה, עם איך שאתה מדבר כאן באופן כללי אני לא רוצה להמשיך איתך דיון, מאכזב, חבל שאתה לא מכבד. הדעות שלך כולן נובעות משנאה ושוביניזם ועצוב לי על כך.
שואל השאלה:
- imagine -
טוב.
כי זה לא נכון ואתה אומר לנשים מה הן חושבות לא הבנתי חח