5 תשובות
שואל השאלה:
אוקיי תודה
אוקיי תודה
לא.
רק אם המשתמש יחליט למחוק את החשבון, הוא יכתוב בצור קשר והחשבון יימחק.
רק אם המשתמש יחליט למחוק את החשבון, הוא יכתוב בצור קשר והחשבון יימחק.
אז כנראה החליטו גם למחוק, משתמש שנחסם לצמיתות הוא לא בהכרח נמחק.
שואל השאלה:
אבל משתמש אחד שנחסם לצמיתות נמחק
אבל משתמש אחד שנחסם לצמיתות נמחק
לא, המשתמש נשאר וכן תשובותיו.
באותו הנושא: