9 תשובות
כל החיים עוד לפנייך, אולי תעזרי לך להשלים שזה כן יקרה? ושיש 7 מיליארד אנשים בעולם ותאמיני לי שלא כולם יפסלו אותך.
אם כאילו את לא רוצה ילדים ולהתחתן זה כבר עניין אחר אבל אם נטו כי את חושבת שאף אחד לא ירצה אותך אז חבל.
עזבי את זה שאת לא רוצה להתחתן, למה את לא רוצה להכיר אנשים בכללי? זה לא הוגן כלפייך וכלפי אנשים שרוצים להכיר אותך - אם תמשיכי לחשוב בגישה כזאת זה יביא תוצאות רעות במהלך השנים. תעשי דברים בשביל עצמך, לא בשביל מה שאנשים יגידו עלייך, תצאי ותהני ומי שלא רוצה להתייחס אלייך כביכול "רגיל" אז שיבושם לו.
אנונימית
היי, המצב לא כזה נורא כמו שנראה לך. היום המודעות לאוטיזם עולה והשכיחות שלה גם כן עולה מאוד ובעקבות זה יותר ויותר דלתות נפתחות בפני בעלי הפרעה זו כי העולם הוא סתגלן. הרבה בני אדם סובלים מהפרעה כזו או אחרת או ממגבלות ושוני כלשהו, והעולם יותר ויותר לומד לקבל שוני והבדלי גישה.
ומבחינת זוגיות, באם תרצי מישהו שדומה לך בעל הפרעה דומה תגלי שכמות הגברים שמאובחנים בהנ"ל הוא גדול פי כמה מנשים, מה שמציב אותך במקום נחשק. לכן אני מציעה לא להתייאש אלה להשתדל מה שאת יכולה לבנות את עצמך בכיוון אופטימי, לא אומר שזה קל, אבל החיים הם לא פיקניק לאף אחד. וכך תשפרי את סיכוייך להגשים דבר או שניים בחיים.
יש לך עוד חיים ארוכים לפנייך ויש באמת אנשים בארץ שעוד לא מבינים מה זה אוטיזם ואני חושבת שזה לא כזה רע לחיות עם זה אני ממליצה לך לצאת להנות לבלות ולהכיר אנשים ואולי תיפגשי בדרך אנשים שמזדהים איתך אני בטוחה שיהיה לך טוב אם תצאי קצת מהבית תעבדי אני מאחלת לך מישהו שבאמת מעריך אותך ואוהב אותך
אנונימית
כל החיין עוד לפנייך וברור שאת תתחתני בעתיד.. מכירה כמה אנשים בוגרים באיזור הגיל שלך כם עם אוטיזם וכולם נשואים עם ילדים ברוך השם(:
אז יש תקווה-תמיד!! תאמיני בעצמך וזה יקרה
אנונימית
תקשיבי ירצו אותך זה ממש ברור.
אפשר להבין למה את מתכוונת, את יכולה פשוט להגיד לה משהו בסגנון שבינתיים זה לא ממש משהו שאת מכוונת אליו והיא תעזוב אותך בשקט לכמה זמן
חח את בת 20 לא עברת עוד שליש מהחיים ואת נשמעת בוגרת, בטוח יש מי שיצא איתך ותתחילי לצאת מהבית, תפגשי אנשים זה יעשה לך טוב
אנונימי
ותסבירי לה מה זה אוטיזם
אוטיזם זה קושי, לא מגבלה. אני בטוחה שיש מישהו שמתאים לך ואפילו הרבה