8 תשובות
כן לאוכלי קטניות
כן
כן, קטניות
תלוי איזה.
תבדקי אם רשום כשר לפסח
כן רק תבדקי שכתוב כשלפ
של אסם כן (לאוכלי קטניות), אמור להיות תווית מיוחדת שרשום עליה "כשר לפסח".