20 תשובות
הרסה אותם
יאי
היה לי קשה מאוד
כיתה ז' הייתה נוראית
מבחינה לימודית התדרדרתי מאוד
עכשיו אני צריכה להשלים את הפער הזה וזה קשה
גם וגם
מצד אחד השתנתי ולטובה, נהיה לי יותר ביטחון אבל יש גם צדדים פחות טובים
בהתחלה לטובה.
ואחר כך לרעה מאוד..
אנונימית
שואל השאלה:
אתם יכולים לפרט?
בגלל שקשה לי ללכת לבית ספר,
הזום שהיה בגלל הקורונה דווקא היה לי ממש טוב
לא היו לי מתחים חברתיים ופעם ראשונה *שיחסית* הקשבתי בשיעורים
אנונימית
בואי נראה
הייתי סגורה בחדר שנתיים, לא שמרתי על קשר עם אף אחד, איבדתי את הטעם לחיים
שואל השאלה:
^ אני גם, כל כך מבינה אותך ומצטערת
הקורונה ללא ספק הוסיפה לחרדות שלי, אם לפנייה הייתי חרדתית לגבי זיהומים מחלות בתי חולים ומוות זה התחזק פי אלף בקורונה, החרדה בעיקר על ילדיי, נורא פחדתי שיחלו וחלילה נתאשפז, פחדתי שיחלו ואז לא יחזרו לעצמם כי גם את זה הקורונה הוכיחה שהיא יודעת לעשות, היה לי פחדים גם שבעלי ידבק וימות ואשאר לבד.. גם פחד שסבתא שלי ניצולת השואה בת ה90 כמעט תמות לי גם, כן כן פחדים מטומטמים אבל זה מה הקורונה עשתה לי, הוסיפה לחרדות.
עכשיו כבר אין לי את החרדות האלה אבל ברגע שיחזור גל חזק שיהרוג המון החרדות כניראה יחזרו ולכן טוב שכרגע אנחנו במצב טוב מבחינת הקורונה.
גם וגם
זה בנה לי יותר ביטחון עצמי
יותר קרבה על המשפחה יעני יותר להיות פתוחה איתם, גרם לי לגלות את הפרצוף האמיתי של החברות שלי
מבחינת קושי- בלימודים היה לי לחץ כי הייתי צריכה להספיק לעשות מלא עבודות, בקושי יצאתי לבלות
שואל השאלה:
לא פחדים מטומטמים בכלל
^צודקת, אבל כשהייתי מספרת עלייהם לחברות או למשפחה היו אומרים לי "אוי את עם השטויות שלך למה שמישהו ימות? למה שמישהו יתאשפז? תפסיקי לחשוב על רע". ואני כזאת שבכל סיטואציה בחיים כמעט מסתכלת על הטוב והרע שיכול לקרות.. בקיצור אנשים לא ממש הבינו ולכן רשמתי מטומטמים כי לא כולם ידעו איך לאכול את זה.
לטובה התמכרתי למוזיקה
דיכאון
אנונימי
סבל
אנונימי
עצבים
אנונימי
מצב רוח רע
אנונימי
כעס
אנונימי
בדידות
אנונימי
חולי גופני ונפשי
אנונימי